Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. februar

4 veljače, 2023 0 By Admin

Pripremite se za dan ispunjen maštom i nadom dok Mjesec u trigonu s Neptunom prednjači i daje tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi s danom avanture.

U ljubavi i romantici, ovo je dan kada ostavljamo po strani svoje razlike i uživamo u zajedničkim crtama.

Današnji tranzit, Mjesec u trigonu Neptun, izvlači najbolje iz nas…posebno za ljude koji su talentirani, kreativni ili plodni. Današnji dan predstavlja nam ideju da su naši snovi ostvarivi, a to je dovoljno da nas lansira u odlično raspoloženje.

Neptunova energija je posebna, a kada se spoji s lunarnom energijom, ide ravno u um; to znači da naša sreća dolazi iz našeg uvjerenja da smo sretni. Na ovaj dan, ako par dođe do točke u svojoj vezi kada shvati da MOŽE uspjeti i da može nastaviti imati sretnu romansu, to će biti rezultat moći Mjeseca u trigonu Neptuna.

To je ljekovita energija i električna energija. Danas zujimo u nadi, i iskreno, kako možemo pogriješiti u ovom trenutku? Toliko toga ide u našu korist da nam je gotovo suđeno da imamo sretan dan pun ljubavi.

Ne sviđaju se svi Neptunovoj prirodi, budući da je utjecaj ovog planeta previše ‘dobar’ za mnoge horoskopske znakove. Dakle, današnji dan ide na ruku onima koji žele probati i vjerovati u pozitivnu budućnost za sebe i svoje prijatelje.

Današnji dan je za ona tri horoskopska znaka koji će ostati bez obzira na sve. Neki ljudi ne mogu živjeti ako nema nečega čemu se mogu radovati, a za vrijeme Mjeseca u trigonu s Neptunom budućnost možemo vidjeti samo kao sjajnu i svijetlu.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 5. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Budući da ste zemljani znak, skloni ste stvarima održavati stvarnima: u isto vrijeme, postoji dio vas koji uživa u mašti i maštovitosti, općenito ste prikladni za pretvaranje fantazije u stvarnost, a ako se to ne može dogoditi, gubite interes.

Danas ćete, međutim, prilično dobro reagirati na energiju Neptuna koja se nadvija iznad, a to znači da ćete si na današnji dan dopustiti jednu vrlo posebnu fantaziju, a to je ona u kojoj i vaš partner će izdržati cijeli život zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da, znate da je to idealizam, ali rijetko si dopuštate te polete mašte, a danas izgleda da ćete više voljeti maštu nego stvarnost. Ako se danas zateknete da se hihoćete ni zbog čega, nemojte se iznenaditi; svaki sat ovog dana je namijenjen da se osjećate dobro. Uživaj u sretnim osjećajima, Bik, i podijeli ih sa svojim partnerom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2