3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa svojom PRAVOM LJUBAVLJU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. februara

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa svojom PRAVOM LJUBAVLJU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. februara

3 veljače, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Postoji razlog zašto se ponovno zanimate za nekoga iz svoje prošlosti, nekoga s kim ste se osjećali izuzetno dobro. A to je zato što ovaj tranzit ima tendenciju pobuđivati ​​stara sjećanja dok nas inspirira da neka od tih uspomena oživimo s ljudima koji je pomogao u njihovom stvaranju.

U vašem slučaju postoji netko iz vaše prošlosti. Možda netko koga biste mogli nazvati svojom pravom ljubavlju; on je oduvijek bio tu za vas, a ipak ste osjetili potrebu da se držite podalje.

Život vam je samo pokazao da je ta osoba možda stvarno ona koja vam je potrebna u životu i da joj se zapravo možete obratiti za vrijeme ovog tranzita. On drži ključ nečeg tajanstvenog u vašem životu, a možda biste željeli znati o čemu se radi.

 

BIK

Spremate se pomiriti svoje razlike sa svojom starom ljubavlju. Ono što ovu staru ljubav čini tako posebnom je to što je nikada niste mogli zamijeniti. On je jedinstven i ako to morate priznati, vjerujete da je vaša prava srodna duša.

Nitko nikada nije mogao izvesti trik kao ova osoba, a ne možete vjerovati da ste proveli toliko vremena daleko od njega. Što si mislio? Pa, istina, samo ste htjeli vidjeti kakav bi život bio bez njega, a sada se čini da znate: ne tako dobro kao što bi bilo s njim.

Ovaj tranzit  pomiče vašu ruku; to znači da ćete biti duhovno potaknuti prema pomirenju s ovom vašom starom ljubavlju. On vas treba koliko i vi njega.

Stranice: 1 2