Evo po čemu će biti poseban vaš NAJSRETNIJI DAN u FEBRUARU! – horoskop za svaki horoskopski znak

Evo po čemu će biti poseban vaš NAJSRETNIJI DAN u FEBRUARU! – horoskop za svaki horoskopski znak

1 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 27. veljače

Prva četvrt Mjeseca u Blizancima aktivira najsretniji aspekt vašeg života. Sa svim planetima koji su sada izravni i intenzivne pozitivne promjene koje se događaju unutar vašeg romantičnog sektora, možete se usredotočiti na sve što želite stvoriti u svom životu.

Možda postoji prilika da se bolje pomirite s prošlošću, ali kad to učinite, to vam omogućuje da se na nove načine otvorite životu koji se odvija pred vama. Možda se čini da je sve predobro da bi bilo istinito, ali tako znate da konačno privlačite ono što ste oduvijek zaslužili.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: četvrtak, 16. veljače

Pallas je asteroid koji predstavlja mudrost i bitku koju je ponekad potrebno voditi kako bi se nadoknadilo tlo potrebno za uspjeh. Pallas u Raku, međutim, predstavlja emocionalnog ratnika.

Energija koju možete nadvladati i pronaći pozitivnost i uspjeh bez obzira kroz što prolazite. Dok ovaj događaj osvjetljava vaš sektor sreće, vaša snaga je ključ za otključavanje potpuno novog života; nemojte se bojati zatvoriti vrata svojoj prošlosti dok prolazite kroz nju.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: nedjelja, 5. veljače

Pun Mjesec u Lavu aktivira najsretniji dio vašeg života ovog mjeseca jer jarko sija i pun je mogućnosti. Puni Mjeseci su vrijeme za završetak, za dovođenje nečega u puni krug dok istovremeno možete prigrliti istinu vlastitih emocija.

Ovo je vrijeme ogromne unutarnje snage, ali može biti i kada odlučite da vam je potrebno vrijeme na prekrasnom mjestu za razmišljanje. Vaša sposobnost da znate što vam je potrebno i vaša motivacija da to učinite je ono što vam omogućuje da shvatite da je sreća koju ste tražili uvijek bila u vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 27. veljače

Vrijeme je da se usredotočite na svoje zdravlje Jarac. Budući da se prva četvrt Mjeseca pojavljuje unutar Blizanaca, pokrećući teme oko poboljšanja vašeg općeg blagostanja, to je prilika da budete iskreni prema sebi o tome što vas koči.

Na taj ćete način ojačati za nadolazeću godinu i ostvariti sve one snove koje želite. Nikada ne podcjenjujte sreću koja proizlazi iz toga što ste fizički, mentalno, emocionalno i duhovno zdravi; to je temelj svega ostalog u vašem životu.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 20. veljače

Mladi Mjesec u Ribama sredinom mjeseca aktivira teme oko vašeg osjećaja vrijednosti. To će omogućiti da se pojavi novi način zarađivanja ili upravljanja vašim financijama, što će imati velike dobitke jer će Saturn prijeći u ovaj znak početkom ožujka.

Ribe vam mogu pomoći da bolje shvatite koga cijenite u svom životu, ali vam također pomažu da se više usredotočite na svoje financije. Odvojite vrijeme da ovdje donesete stabilnost, koja odražava vašu samovrijednost; nema ograničenja u izobilju koje možete stvoriti.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: srijeda, 22. veljače

Imat ćete veliku godinu, Ribe, a velik dio toga za vas počinje ovog mjeseca. Do kraja mjeseca bit će stelij u Ovnu koji će vam osvijetliti sve aspekte financija i mogućnosti zarade.

Ove godine ćete se konačno osjećati kao da imate stabilnost potrebnu da ostvarite svoje snove. Ono što je također od koristi je to što će Saturn početkom ožujka prijeći u vaš znak, pa će sve što se sada događa također biti dio vaše dugoročne budućnosti. Uživaj, Ribe; zaradili ste to i tako ćete i nastaviti.

Stranice: 1 2