Evo po čemu će biti poseban vaš NAJSRETNIJI DAN u FEBRUARU! – horoskop za svaki horoskopski znak

Evo po čemu će biti poseban vaš NAJSRETNIJI DAN u FEBRUARU! – horoskop za svaki horoskopski znak

1 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: srijeda, 22. veljače

Ovaj mjesec donijet će nevjerojatan slijed događaja u vaš život. U astrologiji je skup planeta unutar jednog znaka; ovaj mjesec bit će sve o tebi.

Pred kraj mjeseca, pet planeta, uključujući Jupiter, okupit će se u vašem životu, gurajući vas prema širenju i pomažući vam da se uzdignete prema sljedećoj razini u vašem životu. Sreća će vas držati do svibnja, kada se Jupiter konačno pomakne iz vašeg znaka.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: subota, 11. veljače

Merkur je planet komunikacije i misli, za kojeg se kaže da je gospodar uma; upravlja toliko važnim aspektima života. Kako ovaj mjesec prelazi u znak Vodenjaka i aktivira vaš sektor karijere, možete očekivati sretne prilike i rast na radnom mjestu.

Vodenjak je inovativan i radije stvari radi drugačije, što znači da biste trebali biti sigurni da idete protiv zrna, jer je to možda upravo ono što je potrebno za postizanje uspjeha kojem ste težili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: subota, 11. veljače

Vodenjak vlada svim aspektima koji se odnose na sreću. U ovom slučaju upravlja putovanjima, avanturama, novim iskustvima pa čak i obrazovanjem. Također upravlja više filozofskim i duhovnim nastojanjima.

Kako Merkur ovog mjeseca prelazi u ovaj horoskopski znak, vrijeme je da se usredotočite na ono što osjećate da vas zove umjesto da to pokušavate ignorirati iz praktičnih razloga. Ovaj mjesec imate ogromnu priliku da ostvarite zdenac sreće u svojim strastima ako ih slijedite.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 20. veljače

Venera se najčešće smatra božicom ljubavi; međutim, upravlja nekretninama i financijama. Ako imate stvari vezanih uz ove teme, one će dobiti pozitivan poticaj sredinom mjeseca kada Venera uđe u znak Ovna.

Ovan upravlja financijama i karijerom umjesto vas, što može značiti da bi preseljenje zbog posla moglo biti dio prilike. To će vam pomoći da se još više udaljite od one zone udobnosti koju ste željeli napustiti, stoga se nemojte bojati uložiti sve u nešto novo.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 20. veljače

Energija Ovna upravlja širenjem unutar vašeg života, uključujući isprobavanje novih stvari i putovanja. Radi se o otvaranju vašeg uma i života novim iskustvima, u čemu leži sreća koju tražite.

Dok Venera ovog mjeseca prelazi u ovaj vatreni znak, dobivate dar strasti i motivacije. Ne dopustite da zbog vaših starih priča propustite važnu priliku, dobili ste dar, ali vaša je odgovornost otvoriti ga.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Vaš sretan dan ovog mjeseca: ponedjeljak, 27. veljače

Prva četvrt Mjeseca u Blizancima nastupa krajem mjeseca, ali donosi važnu lekciju za vašu karijeru. Energija Blizanaca upravlja svim pitanjima vezanim za vaš profesionalni život, a prva četvrt Mjeseca je vrijeme za otpuštanje onoga što vam više ne služi.

Zajedno ovo stvara snažnu dinamiku koja vas potiče da se ne hvatate za ništa što vam se čini kao da vam crpi energiju. A kada to učinite, sreća će vas konačno moći pronaći.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2