Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose – od 30. januara do 5. februara

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose – od 30. januara do 5. februara

30 siječnja, 2023 0 By Admin

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Slično Strijelcu, ovaj tjedan, ujedinjenje kozmičkih ljubavnika Marsa i Venere donijet će događaje u vaš osobni život. Mars je trenutno u Blizancima, donoseći intenzivniji fokus na vrijeme i energiju koje ulažete u svoju karijeru u odnosu na ono što ulažete u svoj romantični život.

Može biti lako usredotočiti se više na posao nego na ljubav jer u potonjem imate veću kontrolu. Lako se osjećati uspješnim na poslu jer dobivate pohvale, promaknuća ili povišice. Ljubav je drugačija; često ne postoji vanjsko mjerilo uspjeha, ali na kraju je sve unutarnje.

Možda ste pokušavali koristiti vanjsku mjeru uspjeha za svoje veze, kao što je prsten, dom, beba ili čak prikazi na društvenim mrežama.

Ali u tom procesu gubite dio onoga što bi ljubav trebala biti istinska. Ovog tjedna, dok Venera nastavlja osvjetljavati vaš romantični sektor, bit ćete uvučeni u romantične vode koje vam pomažu pokazati da najbolje veze nisu one koje izgledaju dobro, već one koje se osjećaju dobro, sve do vaše duše. Doživjevši ovaj pomak, možete biti prisutniji svom partneru, produbiti svoju vezu i doživjeti iskreniju, čvršću ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

U danima koji su pred nama, asteroid Ceres ulazi u retrogradni hod unutar vašeg božanskog znaka, pomažući uspostaviti ravnotežu u vašem unutarnjem jastvu i vašoj romantičnoj vezi. Ceres upravlja ženskošću, ženstvenošću i obiteljskim odnosima. Na vaš način, to znači da ćete osjetiti veći mir koji će se prenijeti na sva pitanja vašeg života, uključujući i vaš odnos.

Iako se često misli da su retrogradnosti problematične samo s Ceresom, one vam pomažu da se vratite sebi. Umjesto da se toliko fokusirate na obveze, druge ili čak na brz tempo života, pozvani ste da usporite i vratite se svojim božanskim ženskim potrebama.

Nastavit ćete prolaziti kroz veliku fazu ekspanzije u svojoj romantici zahvaljujući Jupiteru koji pola godine provodi u Ovnu, horoskopskom znaku koji vlada tim područjem vašeg života.

Više nego ikad, želite biti sigurni da ste usklađeni sa svojom istinom i potrebama, a to je upravo ono što će vam Ceres pomoći da iskoristite.

Kada posjedujete svoju žensku energiju, bez obzira na spol, spremniji ste primiti sve što ljubav nudi. Pomaže vam da budete otvoreniji i ranjiviji i da držite sve stare zidove zaštite podalje, što će vam pomoći da poboljšate svoj odnos i omogućite mu da raste.

Stranice: 1 2