DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Spremite se na NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo vremena i EVO ŠTA JOŠ…

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Spremite se na NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo vremena i EVO ŠTA JOŠ…

27 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI:

Slobodni više vole virtualnu vrstu komunikacije, nego stvarnu. Olako sklapaju virtualna poznanstva i upuštaju se u duge i duboke razgovore. Preko jedne društvene mreže, upoznat ćete jednu osobu koja će zavrtiti vaš mali svijet. Poželjet ćete tu osobu upoznati i u stvarnosti.

Ta osoba će takođet imati iste želje kao i vi, ali neće pristati na vaš prvi poziv, jer će biti skeptična i prilično nepovjerljiva. Takvu vrstu veze, održavat ćete sve do kraja idućeg mjeseca. Nemojte vršiti pritisak na tu osobu i previše pozivati na upoznavanje, jer tako nećete doći do svog cilja.

Pustite neka se stvari odvijaju polako i spontano. Krajem idućeg mjeseca, upravo ćete vi biti ta osoba koja će primiti poziv i naravno pristat ćete. Vaš susret rezultirat će plodom.

Bez obzira što ćete se u stvarnosti znati tek nekoliko minuta, imat ćete osjećak da se poznate cijelog života. Vrlo dobro ćete se upoznati preko društvene mreže i ubrzo ćete započeti vezu.

 

POSAO:

Vi nikako da budete zadovoljni sa poslom, što nije ni čudno jer previše radite, a za isti taj veliki obujam posla, smatrate da ste malo plaćeni. Na poslu vas prate samo problemi, kako sa šefom, tako i sa radnim kolegama, prekovremenim radom i zamkama na koje nailazite od strane onih koji sebe na prljav način žele unaprijediti.

Zbog toga već neko vrijeme razmišljate da pokrenete samostalan posao. Problem je što nemate dovoljno financijskih sredstava da bi svoje ideje i projekat sproveli u djelo.

Dobro razmislite ako planirate dizati kredite, da li ćete moći te kredite vraćati ukoliko vaš poslovan plan ne bude išao onako kako očekujete. Ipak, 17-tog u mjesecu otvorit će vam se izvrsna poslovna prilika koju svakako iskoristite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ZDRAVLJE:

Stres je ono što najviše ugrožava vaš organizam i što vam izaziva glavobolje. Pokušajte da se ne živcirate na stvari na koje nikako ne možete utjecati ili napraviti bilo što po pitanju toga. Opustite svoje tijelo i  napunite se vitaminima.

Stranice: 1 2