CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Januara: Sreća će biti na strani OVIH znakova. Život će mi pružiti JOŠ JEDNU PRILIKU za bolju budućnost…

CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Januara: Sreća će biti na strani OVIH znakova. Život će mi pružiti JOŠ JEDNU PRILIKU za bolju budućnost…

16 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Zauzmite se za sebe, svjesni svoje snage i talenata. Nemate što izgubiti podržavajući način na koji vaš unutarnji svijet trenutno funkcionira. S obzirom na sve što ste prošli, ono što osjećate je jedino prirodno i u skladu s vašom autentičnom prirodom.

Niste stvarno pod pritiskom da budete nešto što niste. Dok izražavate svoje stvarne potrebe, neki bi ljudi mogli pobjeći, ali svi završeci otvaraju vrata za nove početke u budućnosti.

 

ŠKORPIJA

U Las Vegasu postoji služba koja dolazi i liječi mamurluk infuzijom. Možda imate poslovnu ideju ili plan koji bi mogao uspjeti, ali još uvijek su vam potrebni detalji koji će ga učiniti produktivnijim i funkcionalnijim. Razmislite o ljudima koji bi se trebali odazvati vašem radu i provjerite svoju povezanost s općom atmosferom.

Ako se nađete na mjestu gdje se ne osjećate kao da pripadate, pomaknite se. Određena udaljenost pomoći će vam da bolje shvatite svoju poziciju i staviti vas u bolji mentalni prostor za stvaranje budućnosti kakvu želite.

 

STRIJELAC

Zona udobnosti može biti utješna. Postoje trenuci kada biste se toga trebali držati čak i ako vas drugi tjeraju ili vas okolnosti usmjeravaju u novom smjeru. Dajte priliku stvarima za koje je poznato da se regeneriraju i liječe od prošlih šokova i problema koji nisu riješeni.

Prošlost je ostala u prošlosti, ali budućnost može zasad ostati u budućnosti. Ovaj trenutak ne zahtijeva previše stresa i možete odlučiti uživati ​​u njemu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

U posljednje ste vrijeme bili na svojoj strani i osjećate se dobro zbog izbora koji ste napravili. Bilo je vrijeme da vratite kontrolu nad određenim unutarnjim problemima i stvarima zbog kojih ste se neko vrijeme osjećali nelagodno. Iako vjerojatno nećete moći brzo sve ispraviti, ipak znate da ste na dobrom putu.

Ono što netko ne zna moglo bi ga i povrijediti. Postoji nešto duboko dirljivo u osjetljivim energijama koje teku ispod površine. Odaberite iskrenost ili odgovarajuću distancu kako bi i vaše srce bilo mirno.

 

VODOLIJA

Ne znate kamo bi put mogao voditi, ali ste sigurni u svoju trenutnu ideju i što želite učiniti s njom. Iako se stvari odvijaju brzo, uz pravilan timski rad mogu biti vrlo uspješne.

Neki planovi se neće lako ostvariti, ali ovaj put vjerujete u sebe. Ne dopustite da vas mišljenja drugih odvrate od onoga na što vaše srce očito ukazuje.

 

RIBE

Bilo bi dobro upoznati nove ljude i dobiti neke nove ideje, ali atmosfera nije baš svježa i okružuje vas moćna energija. Dovršite ono što ste započeli i razmislite o novom pristupu, osobi kakva želite postati i otvorenog uma posvetite se svojim ciljevima.

Sve vaše nesavršenosti čine vas čovjekom. Prihvatite dijelove sebe koje je u posljednje vrijeme bilo teško razumjeti i prihvatiti. Uvijek imate moć voljeti sebe, baš takve kakvi jeste.

Stranice: 1 2