RIBE: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

RIBE: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

13 siječnja, 2023 0 By Admin

Zdravlje

Tijelo bi moglo patiti ako prijeđete previše vlastitih granica u procesu stvaranja mogućeg života kakav želite. Ovo je teška godina za sve mišićne, tehničke aspekte vaše fiziologije, kada su mogući posjekotine, modrice, pa čak i lomovi. Neka opuštajuće masaže budu dio vašeg mjesečnog rasporeda i rutine, protegnite se i odmorite nakon svake naporne aktivnosti. Nedostatak pažnje prema vašem tijelu mogao bi izazvati brojne probleme i opći gubitak imuniteta koji će vas usporiti. Čak i ako iza određenih velikih fizičkih problema stoje generacijski problemi, imate priliku izliječiti se malo po malo, uz odgovarajuću brigu o sebi i ljubav prema mjestima koja bole ili stvaraju neravnotežu. Pazite na svoj živčani sustav, ligamente i um. Vaše misli mogu biti odraz navika koje trebate izbaciti iz svoje rutine.

 

Ljubav i Obitelj

Čini se da je ljubav prema sebi najveći prioritet u svijetu romantike za predstavnike ovog znaka. Odnos brige o sebi koji razvijete postat će temelj za sve emotivne kontakte i intimne odnose koje ćete uspostaviti u budućnosti. Što se vaše sjene više prihvaćaju, to ćete se približiti stvaranju prave vrste odnosa sa svojim partnerom, kao i s manje značajnim ljudima u vašem životu. Ozbiljne i dugoročne obveznice mogle bi postati stabilnije. Slobodno izrazite svoje mišljenje, poštujući ono što jeste i dajući prostora drugima da to učine.

Ideali će izblijediti do kraja godine. Ovo se može činiti tragičnim, ali će vam se usredotočiti na realne odnose, članove obitelji ili vrijeme provedeno u krugovima koji vas nikada ne odbacuju. Novembar donosi iznenađenja u vaš emocionalni svijet, moguće paralelne veze ili oslobađajuće ljubavne priče za one koji su dugo bili u emocionalnoj petlji. Ostanite pustolovni i dijelite pozitivna i negativna stajališta i energiju s onima koje podržavate u dobru ili zlu dugo vremena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Ljetni mjeseci pravo su vrijeme za nove ugovore i papirologiju, kada kreativnost krene drugim tijekom, a vi konačno nađete način da nešto napravite vlastitim rukama ili svojom snagom glasa. Osobnost se mora pokazati u najčudnijim situacijama, ali nemate problema istaknuti se, sve dok se to radi za dobar cilj. Bez osjećaja svrhe ili napretka, bit će lako napustiti radno okruženje koje vas ruši. Egzistencijalni strahovi koji bi mogli doći s rujnom ne bi vas trebali sputavati, već vas naučiti što možete učiniti kako biste doista bili u skladu s vrijednošću svog vremena i energije. Uštedite novac na početku godine za neočekivane situacije koje bi se mogle dogoditi kako se godina približava kraju.

Stranice: 1 2