RIBE: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

RIBE: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

13 siječnja, 2023 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Ribe koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Promjene koje su napravljene su temeljite i ostavljaju vrlo malo prostora bilo kome da se predomisli u godinama koje dolaze. Osjećate se hrabro i jasno vidite stvari, otvorenog uma o mogućim rješenjima i avanturističkog pristupa životu. U vašoj je autentičnoj prirodi da stvari okrenete naglavačke kako biste vidjeli što izlazi. Bliža okolina to neće lako prihvatiti, ali uvijek postoje ljudi koji razumiju vaše potrebe i podržavaju ih, makar to činili i iz daljine.

Držite zabavne aktivnosti konstantom bez obzira što se dogodilo. Radost i zahvalnost trebaju postati dio vaše stalne rutine, otrgnuti od bilo kakvog kolektivnog pritiska ili očekivanja vršnjaka, kolega ili obitelji. Ako ste jasni i iskreni u pogledu onoga što vas čini sretnima, pravljenje prostora za sebe ostavit će vas moć da pomognete i drugima da slijede svoj put. Ne zaboravite važnost svoje stabilnosti dok pokušavate vidjeti tuđu točku gledišta. Do kraja godine trebali biste se moći okrenuti s ponosom i predanošću potpuno novom cilju.

 

Najveći izazovi

Fiziologija teško prati vaše ideje i mentalne aktivnosti, a okolnosti neće baš ići po planu, čak i kada razmislite o svakom mogućem detalju. Morate se osloboditi bilo kakvog osjećaja kontrole oko stvari koje nisu u vašem području odgovornosti. Pritisci vanjskog svijeta vas podsjećaju na čudesan svijet koji nosite u sebi. Ne forsirajte ono što ne ide dobro. Guranje glave kroz zid neće pomoći vašem općem blagostanju, a postizanje ciljeva moglo bi biti razočaravajuće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Potpuno ste svjesni svojih želja i stvari koje možete učiniti kako biste ih ostvarili, korak po korak. Nijedno vas razočaranje neće iznenaditi i učiniti da se osjećate nesposobnima kada vjerujete u osjećaj misije i radosne energije koje vas zovu u mjesecima koji dolaze. Proljeće je bogato novim emocijama i informacijama važnim za cijelu vašu budućnost. Povežite se s ljudima koji vam bez problema otvaraju svoja srca i umove, hrabri razgovarati o vlastitim unutarnjim žudnjama s ljubavlju i odanošću zajedničkim idealima i pozitivnim uvjerenjima s pravom publikom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2