Ljubavna kompatibilnost JARCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost JARCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

10 siječnja, 2023 0 By Admin

Jarac i Djevica

Ako postoji nešto što jesi, to je posvećenost. Uvijek završite ono što ste započeli i radite najbolje što možete. Cijenite poštenje, kvalitetu i red. Ove će osobine biti vrlo privlačne Djevici, nekome tko je također odgovoran, poslušan i učinkovit. Ovo neće biti začinjena veza s intenzivnom strašću, jer ste oboje previše zauzeti usredotočenjem na posao koji treba obaviti. Ako vi i vaš partner odlučite da želite zajedničku budućnost, izradit ćete plan, podijeliti zadatke i uložiti trud na svakom koraku dok ne budete živjeli sretno do kraja života. Ne možete zaustaviti vas dvoje – kombinacija Jarca i Djevice može doslovno zajedno pomicati planine.

Jarac i Vaga

Vaga mora biti s nekim tko odražava njihovu gracioznost, umjetničku prirodu, i što je najvažnije, osjećaj za pravednost. Vašoj Vagi život bez dijeljenja i ljepote uopće nije život. Očito, vas dvoje ste jako različiti. Možda ćete se teško dogovoriti oko jednostavnih stvari kao što je što jesti za doručak, a kamoli gdje želite da vaša veza ide. Međutim, ako možete pronaći neke zajedničke stvari, možete poslužiti kao sidro za vašu poletnu Vagu koja je često bačena uokolo na vjetrovima promjena. Isto tako, Vaga vam može pokazati koliko moćna i lijepa može biti ljubav.

Jarac i Škorpion

Sklon si zadržati svoje emocije i najdublje, najmračnije misli. Iz tog razloga poštujete privatnost drugih ljudi i najbolje funkcionirate kada su granice dobro definirane i poštovane. Škorpioni također drže svoje misli i osjećaje privatnima, radije rješavaju stvari u svojim umovima. Ponekad se mogu činiti tajnovitim, ali vaš Škorpion je intenzivan i strastven, možda i više nego što ste očekivali. Možda niste skloni otvoreno pokazivati ​​naklonost, ali vaš Škorpion to razumije. Škorpion je netko tko može ići na daljinu s vama.

 

Jarac i Strijelac

Jarčevi i strijelci su sasvim različiti. Ozbiljniji ste i realniji. Strijelac je entuzijastičan, s optimizmom koji ponekad graniči s poricanjem. Strijelci su uvijek u pokretu, tražeći svoju sljedeću veliku avanturu. Možda zamišljaju sebe istraživačima, ali su vam dosadni i nemirni. Međutim, imate neke od istih osnovnih životnih filozofija. Ako naučite cijeniti Strijelčevu sposobnost da vam uljepša dan, možda će doći vidjeti koliko je vrijedno imati nekoga tko može izgraditi tako čvrste temelje. Kada se to dogodi, moći ćete to učiniti.

 

Jarac i Jarac

Kad se spoje dva ista znaka, odmah dolazi do privlačnosti i bliskosti. Za dva jarca dijelite zahvalnost za organizacijske vještine i osjećaj odgovornosti. Problem je u tome što Jarci imaju tendenciju da budu tipovi koji kontroliraju i preuzimaju odgovornost. Autsajder to ne bi odmah znao o vama, ali drugi Jarac zna da imate jasne ideje o granicama i moći. Imaju iste ideje. Pa tko preuzima vodstvo? Izmjenjujete se ako želite ravnotežu s kojom oboje možete živjeti. Bacite novčić da vidite tko ide prvi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac i Vodenjak

Vodenjaci su buntovni – pravila i propisi ih ne zastrašuju. Vi, pak, slijedite zakon i očekujete da drugi učine isto. Kao mislilac izvan okvira, Vodenjak predstavlja uvjerljiv slučaj za povremeno kršenje pravila. Njihov je oslobođeni put, a vi ste zaintrigirani idejom da krenete tim putem s njima. Međutim, ako želite uživati ​​u putovanju, morat ćete biti spremni i voljni prihvatiti neke nove ideje. Vaš Vodenjak može pomoći poštivanjem vaših granica i pristankom da se pridržavate barem nekih vaših tradicionalnih vrijednosti.

Jarac i Ribe

Meke, osjetljive i suosjećajne Ribe će rastopiti vaše srce, izgladiti vaše grube rubove i pozvati vas u svoj unutarnji labirint magije i čarolije. Imate li hrabrosti ostaviti stvarni svijet iza sebe? Vaše Ribe bi tvrdile da duhovni i kreativni svijet u kojem on ili ona živi nije ništa manje stvaran od vašeg. Odmah ste očarani ovom ribom, koja unosi snagu ljubavi u srca čovječanstva — iu vaše srce — s brigom i suosjećanjem. Ako se možete suzdržati od osuđivanja jedno drugo, ovo je veza koja bi mogla trajati zauvijek.

Stranice: 1 2