Ljubavna kompatibilnost RAKA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost RAKA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

1 siječnja, 2023 0 By Admin

Rak i Vaga

Trenutačno vas privlači sofisticirana osobnost Vage i možete uskočiti u vezu brže nego inače unatoč tome što ste prilično različiti ljudi. Kao i svi vodeni znakovi, vođeni ste svojim osjećajima, dok se Vaga usredotočuje na racionalno razmišljanje. Nemate problema s odlučivanjem, iako brinete o svojoj odluci. Vaga, s druge strane, mora proći kroz svaki mogući ishod prije nego što se odluči na smjer akcije. Vaga ponekad možda ne odobrava vaše intenzivne emocije, ali uz malo ljubavi i puno humora možete to uspjeti.

 

Rak i Škorpion

I Rak i Škorpion su vodeni znakovi, što znači da možete zajedno plivati ​​kroz emocionalne dubine veze poput začaranih vodenih stvorenja. Plime vaših osjećaja mijenjaju se poput plime oceana, ali oboje ste u stanju ići dosjetljivo. Na površini, čini se da su vaše emocije više gore-dolje nego partnerove. Dok je u Škorpionovoj vanjštini manje nemira, ispod površine su snažne i intenzivne strasti. Veza između Raka i Škorpiona nikada neće biti ležerna veza.

 

Rak i Strijelac

Vaše pasivno i osjetljivo držanje može uzdrmati nemirna priroda Strijelca, koji je uvijek u potrazi za avanturom… i to ne uvijek u blizini kuće. Ovo bi moglo biti dobro za vas, jer ćete dobiti priliku iskusiti stvari koje sami ne biste imali. Međutim, možda ne biste željeli jer bi Strijelčeva izravna priroda mogla povrijediti vaše osjećaje, uzrokujući da se povučete natrag u svoju ljušturu. Morat ćete začiniti svoj život ako želite zadržati svog neustrašivog bračnog druga, dok će vaš Strijelac morati usporiti i povremeno raditi stvari s vama kod kuće.

 

Rak i Jarac

Kompatibilnost Raka i Jarca Osjetljiviji ste na potrebe drugih nego bilo koji drugi znak Zodijaka, Rak. Jarci, vaš suprotni znak, nisu baš poznati po tome što nose svoja srca na rukavima. Oni su praktični ljudi koji bi svoje osjećaje, emocije i ranjivost radije zadržali za sebe, s čime se možda teško možete nositi. Vaše vlastito emocionalno blagostanje ovisit će o vašoj sposobnosti da svoje osjećaje prenesete s integritetom, dok će vaš Jarac morati naučiti obraćati pozornost na vaše promjene raspoloženja kako bi stekla vaše povjerenje i razvila intimnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak i Vodenjak

Vi ste tradicionalni, sentimentalni tip, Rak. Vodenjak je, s druge strane, ekscentričniji i lako otpušta osjećaje. Vaš partner ima velike ideale i često se više bavi spašavanjem svijeta nego što vam daje maramicu da obrišete suze. Dok ste skloni živjeti u prošlosti, Vodenjak uvijek gleda u budućnost. Uz neke prilagodbe – morat ćete više vjerovati svojoj ljubavi Vodenjaka, a on ili ona će se morati prilagoditi vašim emocijama koje se stalno mijenjaju – vas dvoje možete naučiti kako živjeti zajedno u sadašnjosti.

 

Rak i Ribe

Kada se Rakovi i Ribe sretnu, razumiju se gotovo odmah. Na neki način ste rođaci po horoskopu, koji živite u istom vodenom svijetu. Dijelite vezu koja nije intelektualna – temelji se na zajedničkoj osjetljivosti, svjesnosti i suosjećanju. Vaše su Ribe usklađene s vašim stalno promjenjivim raspoloženjima i emocionalnim potrebama. U međuvremenu, možete osjetiti kada je vaša Riba zbunjena ili boli. Često možete komunicirati jedni s drugima, a da ne kažete ni riječi. Kao dva graška u mahuni, imate sve što je potrebno za zajednički život u vrtu vječne sreće.

Stranice: 1 2