BLIZANCI: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

BLIZANCI: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Blizanca koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Uz mnogo važnih i točnih planetarnih usklađivanja, predstavnici ovog znaka će 2023. smatrati ključnom godinom kada će se stvari preokrenuti i definirati tijek njihove budućnosti. Za velike projekte potrebno je vrijeme. Ova godina obećava određene neuspjehe i izlete u prošlost. Projekti će biti tehnički i praktično riješeni, ali fokus bi se mogao pomaknuti i okrenuti više puta prije nego što se krene u pravom smjeru. Um vam stoji na putu jer tumačenja vaših emocionalnih stanja postaju preintenzivna. Pokušajte dopustiti osjećajima da vam pokažu put. Ili barem pokušajte odvojiti intimne stvari od onih koje su malo površnije i kojima treba pristupiti s jednostavnom praktičnošću.

Najvažnije razdoblje u godini dolazi u martu i aprilu, kada imate priliku suočiti se s generacijskom traumom i svim vrstama sumnjivih poteškoća na putu do osobne slobode. Oslobođenje je nametnuto i može vam se činiti previše dok ne pronađete svoje odgovore, proširite sliku i otkrijete nove načine kako živjeti za svoju budućnost. Veze su već neko vrijeme uzdrmane i ovo životno polje vjerojatno neće dosegnuti točku stabilnosti koju priželjkujete. Ali ako zastanete i promatrate, možete naučiti nevjerojatne stvari o svojoj snazi i potencijalu. Cijeni vas. Umjesto kompromisa, odaberite onu zlatnu sredinu koja svima odgovara. Postoji red koji čeka da bude pronađen i viša ravnoteža za kojom morate posegnuti.

 

Najveći izazovi

Početak godine ispunjen je unutarnjim radom i grubim energijama koje bi se lako mogle projicirati na okolnosti i odnose u vašem životu. Situacije su iznenađujuće, nedosljedne, a prijateljstva i partnerstva imaju tendenciju pucanja ako vaša očekivanja dostignu vrhunac tamo gdje se situacija ne promatra na sličan način. Jesenski mjeseci donose poteškoće u veze koje nemaju čvrste temelje za suočavanje s promjenama. Ako se razočarate, shvatite to kao priliku da naučite o stvarnom svijetu koji ste sposobni stvoriti, umjesto da dopustite drugima da steknu moć nad vašim emocionalnim stanjima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Ako ste u prošlosti obezvrijedili svoje sposobnosti i talente, ovo je godina da ih oživite i date im pravu svrhu. Cijeli kontekst vjerovanja služi vašim najiskrenijim željama. Napetost može biti prisutna kao pozadinska buka, ali kada osjetite zov svog srca i znate što najviše želite, ne bi trebalo biti previše teško zadržati fokus i početi vjerovati sebi da ćete stvoriti budućnost o kojoj sanjate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2