STRIJELAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

STRIJELAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

20 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Strijelca koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

2023. godina iznimno je zanimljiva za one rođene u Strijelcu, ne samo zbog ekstremnih promjena koje bi konačno mogli napraviti (nakon dugog vremena borbe s ograničavajućim okolnostima), već i zbog oslobađanja uvjerenja koja ih opterećuju dolje u procesu. Puno je izazovnih energija tijekom ove godine, ali komunikacija i fokus na brigu o sebi i iscjeljivanje mogu donijeti dobrobiti koje do sada nisu bile moguće. Preuzeta odgovornost za vlastiti život i tijelo nagradit će vas nevjerojatnim vanjskim okolnostima i mogućnostima.

Dok proljetni mjeseci donose viziju i intenzivan odnos s budućnošću koju želite izgraditi, ostatak godine služi da pokaže što treba učiniti za bilo koji veliki cilj. Srce treba ozdraviti i emocionalni procesi kroz koje prolazite bit će intenzivni, zajedno s promjenama raspoloženja i dubokim promjenama odnosa koji imate s vlastitim sustavima vjerovanja i vrijednostima. Kako bi um bio spreman, krećite se, hodajte i njegujte što češće kontakt s prirodom. Kratka putovanja, priroda, šume i rijeke donose uvide i pomažu vam da se oslobodite napetosti koja se nakuplja na poslu, u timu ili u ljubavnim vezama.

 

Najveći izazovi

Imate veliki unutarnji izazov s kojim se moraju nositi ove godine. I bez obzira na svakodnevne stvari i vaš stalni sustav navika, bit će naglašena atmosfera koja utječe na vaše osjećaje i vašu percepciju okolnosti koje vas okružuju. Važno je da se ne zanesete prilikama koje izgledaju valjane u proljetnim mjesecima. Jer ono što se ne odnosi na autentične talente i sposobnosti pokvari se u oktobru i novembru. Poštujte vlastiti kreativni proces i stvari u životu koje potiču vašu strast i čine vas sretnima. Čak i ako nisu društveno podržane kao što se čini da neki imperativi ega jesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Jednom kada se otresete očekivanja od drugih i usredotočite se na svoje istinske unutarnje vrijednosti i stvari koje volite, energija raste kako bi vam pomogla da prebrodite sve prepreke na putu. Ovo je moćna godina u kojoj sve može biti moguće s vašim sustavom uvjerenja koji radi za vas, umjesto da radi protiv vaše prave prirode. Postaje nevažno hoće li vas itko drugi prihvatiti nakon što ste slobodni prihvatiti ono što jeste, sa svim sjenama i talentima koji vas čine cjelovitim. Uvidi koje prikupite mogu vam pomoći da potpuno pretvorite mračne i opterećujuće probleme u svijetlu budućnost koju ste sami odgovorni stvoriti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2