3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI VIŠE NEGO IKAD PRIJE tijekom Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 3. decembra

3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI VIŠE NEGO IKAD PRIJE tijekom Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 3. decembra

30 studenoga, 2022 0 By Admin

ŠKORPIJA

Jupiter za to vrijeme igra važnu ulogu u vašoj ‘sreći’, jer čini da se stvari iznenada učine mogućima. Možda ste posljednjih dana oklijevali oko mnogih stvari, a ponajviše o tome kako će određena osoba u vašem životu reagirati na vas.

Želite da vas vole, da vas prihvate takvog kakav jeste. I čini se da ćete zahvaljujući ovom tranzitu možda samo dobiti takvu sreću. Ovaj tranzit će vam pomoći da prepoznate da ste na pravom putu i da ste vi sami stvorili svoju sreću. Radili ste za ovo, a sada je to gotovo.

Kad je ljubav u pitanju, vidjet ćete koliko zaista možete biti sretni jer i osoba na koju ste zainteresirani utječe na ovaj tranzit. Drugim riječima, ako netko od nas odluči napraviti ovaj tjedan ispunjen ljubavlju, dobit ćemo ono što želimo, jednostavno zato što smo se potrudili. U tom smislu stvaramo vlastitu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U Zvijezdama je zapisano: imate sreće u ljubavi,  jer svi dolazimo pod utjecaj ovog tranzita. Imate snove, oni nisu izgrađeni na savršenim idealima, niti su previše nedostižni. Zapravo, vaši su snovi razumni, iako prilično romantični.

Ne tražite savršenstvo, ali trebate poštovanje, strast i interes. Ovo je nešto što ćete vidjeti da vam dolazi ovaj tjedan. Utjecaj Jupitera djeluje na osobu koju želite u svom životu -dopuštajući joj da vas vidi prvi put takvog kakav jeste, u svoj vašoj samopouzdanoj slavi.

Volite sebe, a to znači da nemate vremena za ljude koji prema vama osjećaju manje nego vi sami. I ovakvo se samopoštovanje ne može a da se ne manifestira kao nešto dobro. Vaša je sreća rezultat kozmičke zavjere podrške i vaše vlastite sposobnosti da tu sreću usmjerite na svoj način.

Stranice: 1 2