VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR – Ljubav donosi čarobne trenutke i predivne promjene koje će VJEČNO trajati, i evo kakva još iznenađenja

VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR – Ljubav donosi čarobne trenutke i predivne promjene koje će VJEČNO trajati, i evo kakva još iznenađenja

28 studenoga, 2022 0 By Admin

Karijera:

Obim posla bi se mogao povećati. Ali možda ćete dobiti priznanje od viših vlasti. Također možete dobiti priznanje za svoj rad, dok postoje šanse da neki od zaposlenih napreduju na svom radnom mjestu. Ovo napredovanje u karijeri također bi moglo poboljšati vaš financijski položaj.

 

Posao:

Poslovni ljudi sada mogu zaraditi dobro ime i slavu. Putovanja vezana za posao mogu vam pomoći. Postoje mogućnosti da komisionari ili oni koji se bave poslovima povezanim s provizijom ostvare veći profit. Partnerski posao trebao bi ostati uspješan za vas ovaj mjesec.

 

Stručnjaci:

Stručnjaci koji očekuju napredovanje ovog mjeseca mogli bi napredovati u svojim poslovima zajedno s povećanjem svoje plaće. Također postoje šanse da se profesionalci u oblasti obrazovanja, medija i zabave podignu na višu razinu u svojim područjima.

 

Zdravlje:

Radni pritisak može uzrokovati stres, a to bi sada moglo utjecati na vaše zdravlje. Neki od vas mogli bi patiti od želučanih ili crijevnih bolesti. Ali trebali biste se moći zaštititi od bilo kakvog poremećaja i ostati dobrog zdravlja prakticirajući meditaciju i uzimajući pravovremenu i hranjivu hranu. Također preporučujemo dosta odmora i urednog spavanja, kao i da izbjegavate stres što je više moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učenici:

Vjerojatno će se povećati sposobnost učenika da apsorbiraju svoje lekcije i mogli bi biti dobri u učenju. Studenti koji pohađaju visoko obrazovanje također bi mogli imati dobre rezultate na studiju i položiti ispite s dobrim ocjenama. Oni koji istražuju u fizici također bi mogli biti uspješni u svom istraživačkom radu i dobiti priznanje od drugih.

Stranice: 1 2