STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!- IZABERI telefon i SAZNAJ KAKAV i ČIJI POZIV!

STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!- IZABERI telefon i SAZNAJ KAKAV i ČIJI POZIV!

27 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA

U vašem životu postoji osoba koja se vama jako sviđa. Prema toj osobi niste ravnodušni, baš naprotiv, jako vam se sviđa i bili bi sretni kada bi bili u vezi. Ta osoba zna što vi osjećate, ali vam iz nekog razloga nije mogla ili nije htjela uzvratiti ljubav. Svojim ponašanjem ta osoba vas je uvjerila da prema vama ne osjeća ono što vi osjećate prema njoj. Iako ste pokušavali da ju osvojite, bilo je bezuspješno.

Bez obzira što znate to, ipak se niste prestali nadati da ćete jednom započeti vezu. Dio vas se i dalje nada da će se to desiti. I desit će se zato što vama stiže poziv od te osobe. Ta osoba se do sada opirala svojim emocijama, ali više se ne želi opirati jer smatra da će sa vama ipak pronaći sreću. Nakon tog poziva i ostvarenog kontakta, vi ćete započeti prekrasnu ljubavnu bajku sa tom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆA SLIKA

Postoji osoba do koje je vama bilo jako puno stalo. Ta osoba više nije dio vašeg života i sada pripada prošlosti. Nekada ste s tom osobom imali ljubavnu vezu, ali je vaša veza igrom slučaja završila. Ta veza vam je donijela neke sretne i čarobne trenutke, iako na kraju se sva čarolija pretvorila u gorak okus boli.

Na kraju ste ostali povrijeđeni, tužni i slomljena srca. Htjeli vi to priznati ili ne, ta osoba i dalje ima mjesto u malom kutku vašeg srca. Bez obzira na sve, niste uspjeli preboliti tu osobu do kraja i u potpunosti.Dugo vremena ste čekali i očekivali poziv od te osobe, ali on nikada nije došao.

Odustali ste od čekanja i izgubili svaku nadu da ćete dobiti taj poziv. Međutim, ne kaže se uzalud da se najljepše stvari dogode onda kada ih najmanje očekujemo. Vama upravo stiže poziv od te osobe. Bez obzira na vrijeme, ta osoba vas također nije nikada zaboravila.

Ipak će se odlučiti okrenuti vaš broj i poželjeti vas čuti. Postoji velika mogućnost da nakon ostvarenog poziva i kontakta ponovo započnete vezu i nastavite tamo gdje ste stali.

Stranice: 1 2