ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Jedno je sigurno; decembar će nadmašiti sva vaša očekivanja i konačno vam donijeti sreću kakvu zaslužujete…

ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Jedno je sigurno; decembar će nadmašiti sva vaša očekivanja i konačno vam donijeti sreću kakvu zaslužujete…

26 studenoga, 2022 0 By Admin

Karijera:

Zaposleni mogu svjedočiti određenom napretku u svojoj karijeri. Vaš naporan rad može vam donijeti dobar položaj na radnom mjestu. Vaši kolege bi također mogli biti vrlo prijateljski s vama i biti podrška.

 

Posao:

Partnerski poslovi će vjerojatno napredovati. Ovo razdoblje bi se trebalo pokazati osobito korisnim za one koji se bave vanjskom trgovinom. Uvoz i izvoz će se vjerojatno pokazati vrlo profitabilnim. No, sada ima smisla izbjegavati nova ulaganja u partnerske pothvate.

 

Stručnjaci:

Stručnjaci u medicinskim i informatičkim područjima mogu doživjeti napetost u poslu. Ali ljudi u nastavi kao što su profesori i oni u istraživačkom polju mogli bi vidjeti boljitak u svom poslu. Mogle bi se otvoriti nove prilike, a možete se nadati i značajnom povećanju svojih prihoda.

 

Zdravlje:

Vaše zdravlje može vam predstavljati neke izazove, a sada biste se mogli susresti s manjim zdravstvenim problemima. U takvim slučajevima, potražite liječnički savjet bez zanemarivanja problema. Postoje šanse da patite od glavobolje i bolova u zglobovima i području struka. Konzumirajte uravnoteženu i hranjivu prehranu, a to vam može pomoći da održite svoju kondiciju. Također je preporučljivo da ne radite nikakve teške poslove i da općenito izbjegavate fizički napor. Lagana šetnja bit će dovoljna za održavanjem kondicije. Pripazite na nagle pokrete. Spavajte dovoljno i izbjegavajte stres.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Učenici:

Učenici bi trebali učiti s povjerenjem. Oni koji planiraju studirati u inozemstvu također mogu ostvariti svoje želje. Ali studenti koji istražuju mogu se omesti zbog gubitka koncentracije; tako da moraju učiti s punim fokusom da bi uspjeli u svojim nastojanjima.

Stranice: 1 2