OVAN – HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bit će ovo mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA…

OVAN – HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bit će ovo mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA…

24 studenoga, 2022 0 By Admin

Financije:

Može biti velikodušan tok novca, i tako vaše financijsko stanje može ostati prilično dobro. Neki od vas mogu potrošiti za popravak ili održavanje vaše kuće. Nekolicina bi mogla podići zajmove za obrazovanje djece. Mogli biste se mudro nositi s financijama ovog mjeseca i uživati u više novca nego što je to slučaj bio prošlog mjeseca.

 

Karijera:

Zaposleni bi trebali dobiti dobru podršku kolega. Također zaraditi uvažavanje nadređenih. No, novi sudionici za zapošljavanje mogli bi se osjećati malo napeti. Postoje šanse da se neki premjeste na drugo mjesto.

 

Poslovanje:

Novi sporazumi o trgovanju mogli bi doprinijeti boljoj financijskoj poziciji. No, oni koji se bave partnerstvom poduzeća  moraju biti izuzetno oprezni.

 

Stručnjaci:

Ovo izgleda kao dobar mjesec za stručnjake. To bi trebalo biti posebno, za one u vladinim sektorima i odjelima za visoko obrazovanje. Sreća se može nasmiješiti i dati vam neke iznenadne dobitke. Međutim, savjetujemo se da uzmete bilo kakvu odluku tek nakon razmišljanja i razmatranje prednosti i kontra.

 

Zdravlje:

Vaše zdravlje može predstavljati neke izazove ovog mjeseca. Možete doživjeti manje zdravstvene poremećaje i preporučljivo je da ih ne ignorirate, ali odmah idite na medicinske konzultacije. Postoje i šanse za visoke glavobolje, bol u području kuka ili očiju. Možda biste, međutim, mogli poboljšati razinu kondicije konzumiranjem hranjivih prehrambenih proizvoda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici se mogu suočiti s nekim preprekama u obrazovnim potragama. Ali njihov naporan rad i odlučni napori mogli bi im pomoći da uspiju u svojim nastojanjima. Oni koji rade istraživanje vjerojatno će biti uspješni u svom istraživačkom radu. Ovo razdoblje također izgleda povoljno za učenike umjetnosti i znanosti. Oni koji sjede za natjecateljske preglede mogli su uspjeti nakon fokusiranih napora.

Stranice: 1 2