RAK- Veliki emotivac koji nikad sebe ne stavlja na prvo mjesto! Zna kako da ćuti i trpi i sposoban je PUNO TOGA OPROSTITI, ali ne i sve!

RAK- Veliki emotivac koji nikad sebe ne stavlja na prvo mjesto! Zna kako da ćuti i trpi i sposoban je PUNO TOGA OPROSTITI, ali ne i sve!

22 studenoga, 2022 0 By Admin

Uvijek su bili strpljivi, i čekaju šansu da obraduju sebe i svoje srce. Njihova najbolja odlika je njihov zdrav razum. Zdrav razum i razumno razmišljanje im donosi veliku stabilnost u njihovoj vezi. Iako je u ljubavi skoro sve dozvoljeno, oni će rijetko kada učiniti neku nepromišljenu stvar.

Oni radije igraju na sigurno nego da bez veze riskiraju. Riskiraju samo kada više nemaju niti jednu drugu opciju. Rizik im je ograničen na minimum. Do tada igraju na sigurnu kartu što se njihovim partnerima najviše i dopada. Partner je uvijek sretan kada zna da on neće ništa nepromišljeno učiniti i da će uvijek razmisliti prije nego nešto učini.

Uvijek na to i ciljaju, jer ne žele osjetiti gubitak ljubavi i gubitak vjere u njih. Partner shvaća koliko ga ta osoba voli i želi. Zna da od njega ne može očekivati laži, već samo istinu. Ljudi koji su okruženi njima su jako sretni što imaju takvu osobu pored sebe.

Sretni su što uvijek i u svakom trenutku mogu zatražiti njihov prijedlog za određene stvari kada nisu sigurni u sebe. Sretni su jer imaju prijatelja, tj osobu pored sebe koja uvijek zna što radi i koja je spremna ne riskirati sve što ima u životu zarad neke male stvari koju može dobiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Njihovi partneri su također sretni što imaju takvu osobu pokraj sebe jer znaju da od nje ne mogu očekivati laži i izdaju. Marljivi su radnici i uvijek sve obave na vrijeme. Nisu osobe koje vole filozofirati, već su realne osobe koje svoj život žive na najbolji način na koji oni to mogu.

Stranice: 1 2