DJEVICA – NIKADA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio! Iako često djeluje mirno, VRLO JE JAKA!

DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! ONA ima nadprirodnu snagu i BORI se do zadnjeg atoma snage!

 

Djevice nisu osobe koji odustaju  čim naiđu na neku prepreku ili problem. Ona ima jako veliko srce i živi za to da voli i da bude voljena. Najveća želja joj je da ima svoj mirni dom i svoju obitelj. Od svog djetinjstva Djevica mašta o svojoj obitelji i o tome da ima lijep i miran život.

Djevice nikoga ne žele povrijediti, pa se u skladu sa time tako i ponašaju da spriječe da njih netko ne povrijedi. Voli biti voljena i osobama oko sebe daje mnogo ljubavi i pažnje. Djevice su iskrene. Nikada ne ubjeđuju nekoga u svoje stavove i mišljenje ukoliko vide da se to protivi njenom.

Imaju svoj stav kojeg se uvijek drže i ne dopuštaju da im se netko miješa u privatne stvari. Djevice su najveće podrške osobama koje su uz njih. Ona voli istinu čak i kada je istina surova i kada jako boli. Voli znati sve i čuti pravu istinu.

Ne voli osobe koje lažu i konstantno govore laži. Takve osobe Djevice izbace iz svojeg života. Također Djevica može i zna biti jako dobra glumca i ako želi, može mnogo bolje slagati nego netko drugi. Mudre su i uvijek se ponašaju u skladu sa pravilima. Ne vole kada ih netko ignorira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevicu ustvari nitko ne može otkriti kada laže. Kada laže, tada laže sa stilom i nema niti jedne sumnje da ju netko može otkriti. One su svjesne toga koliko vrijede i ne dopuštaju si da se netko sa njima igra na bilo koji način. Djevica ne voli…

Nastavak na idućoj stranici…

DJEVICA – NIKADA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio! Iako često djeluje mirno, VRLO JE JAKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top