BIK – život ga NIKADA NIJE MAZIO, već ga tjera da se MUČI, ali time ga svaki put sve jačim stvori!

BIK – život ga NIKADA NIJE MAZIO, već ga tjera da se MUČI, ali time ga svaki put sve jačim stvori!

16 studenoga, 2022 0 By Admin

Bik će uvijek svima sve reći iskreno u facu, a neće kao neka kukavica iza leđa ogovarati. I on također više voli i više cijeni one koji mu u lice kažu sve što imaju, nego one koji to kukavički rade iza leđa. Međutim, on ne očekuje više da su svi ljudi pošteni i dobri.

Iz svog iskustva zna da je vrlo malo dobrih ljudi. Zato pored njega ni ne može biti svatko, jer Bik bira svoje društvo. On neće svakoga nazivati prijateljem, ali one prijatelje koje ima, najčešće ima za cijeli život. Za njih i gine ako treba. U ni jednom srcu nema toliko dobrote kao u srcu jednog Bika.

Ali život kao da ga namjerno muči, kao da mu najmjerno servira loše životne situacija i kao da mu namjerno testira granice izdržljivosti. Istina, na nekim životnim situacijama se Bik znao slomiti i više nije znao kako dalje. Ali, to je trajalo vrlo kratko, jer ono što ga ne ubije, to ga ojača.

Što ga život više muči i testira, time ga čini jačim. Bik je naučio kroz život da mu nije laka sudbina i da mu nije lak životni put, ali nikada ga nećete vidjeti da odustaje i da se predaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne, to nikada, što ga život više lomi, on postaje jači, snažniji i uporniji. I zato ovaj čovjek zaslužuje svako poštovanje.

Stranice: 1 2