POŠTAR TI DONOSI JAKO VAŽNO PISMO! Izaberi jednog poštara i SAZNAJ kakve ti vijesti donosi!

POŠTAR TI DONOSI JAKO VAŽNO PISMO! Izaberi jednog poštara i SAZNAJ kakve ti vijesti donosi!

15 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGI POŠTAR:

Vi ste nepopravljivi sanjar. Koliko god da vas život gazi, vi ne gubite nadu i vjerujete da će jednog dana sve dobiti novi smisao u vašem životu. Upravo vas ta nada i vjera gura kroz život. Da niste takvog duha, odavno bi potonuli i predali se sudbini.

Ali vi ste borac koji gazi sve prepreke i zna da će jednom doći neko bolje sutra, neki bolji dani. Strpljivo čekate da i vama Sunce zasja, a upravo će ta vaša strpljivost biti nagrađena i uskoro ćete dočekati dane kakvim se nadate i kakve priželjkujete.

Poštar vam poručuje da prvo trebate udaljiti sve one osobe iz svog života koje na vas utiču negativno. Sve one koji vam se jave samo kada vas trebaju. Sve one koji iskorištavaju vašu dobrotu, vaše veliko srce i neiskvarenu dušu. Sve one koji vas ne cijene, ponižavaju i omalovažavaju.

Kada to napravite, tek onda će vam krenuti bolje u životu. U pismu piše da morate isključiti svoje emocije, jer tako štetite samo sebi. Ne smijete toliko emotivno doživljavati svaku nepravdu upućenu prema vama. Jednostavno krenite dalje, ali bez tih osoba. Tko može bez vas, možete i vi bez njih.

Po ničemu vi niste manje vrijedni od njih. Kada to shvatite, život će vam postati ljepši i sretniji. Na kraju pisma piše da će se u vaš život vratiti osoba zbog koje će vam srce brže zakucati. Netko tko vam je nekada jako puno značio.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Netko koga ste jako puno voljeli i na koga često pomislite. Netko tko i dalje živi u vama, iako nije dio vašeg života. Netko tko vam nedostaje kada mislite o toj osobi. Ta osoba će ispuniti vaše srce i dušu srećom i unijeti radost u vaš život. Suze radosnice obilježit će vaš susret, a zagrljaj će biti čvrst kao stijena u kojemu ćete htjeti zauvijek ostati.

Vi najbolje znate tko je to…

 

TREĆI POŠTAR:

Vas sigurno zanima kakve vama vijesti poštar nosi. Vi ste nezadovoljni sa vašom financijskom i poslovnom situacijom, i vaš odabir poštara pun pogodak.

Poštar vam donosi vijesti koje će promijeniti vaš život. Vaš život će uskoro postati puno ljepši i kvalitetniji, a standard života puno bolji. Vi ste osoba koja ne voli promjene.

Čak i kada su te promjene bolje, vama treba određeno vrijeme da se prilagodite. Davno bi vi promijenili vaš posao da se ne bojite promjena i onoga što će promjene donijeti.

Vi ćete se naći pred jednim izazovom, a taj izazov nemojte propustiti koliko god da se bojite promjena.

Vama će se ukazati prilika za novim radnim mjestom. Taj posao puno bi vam bolje odgovarao. Donosio bi veće odgovornosti, ali daleko manje posla. Isto tako, donosio bi puno više novca. Svaki gazda prepozna dobrog radnika i nagradi ga.

Vi ćete se pokazati kao vrlo dobar radnik i uskoro ćete biti unaprijeđeni, a to će vam donijeti još više novca, a manje rada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nemojte propustiti priliku i ne plašite se promjene. Čovjek se lako navikne na bolje, ali teže se navikne kada sa dobrog prijeđe na lošije.

Stranice: 1 2