STIŽE IM 7 DANA SREĆE: OVA 3 znaka će uživati u SREĆI, LJUBAVI i NOVCU od 14. do 20. novembra

STIŽE IM 7 DANA SREĆE: OVA 3 znaka će uživati u SREĆI, LJUBAVI i NOVCU od 14. do 20. novembra

13 studenoga, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ima mnogo toga na što ste se nedavno navikli, a to može biti u vezi s prijateljstvima. To znači da ćete od ovog tjedna znati tko su vam pravi prijatelji, a kojih se trebate čuvati. Nisu svi u vašem svijetu iskreni ili istinski tu za vas.

Sjajan dio je to što nemate problema pustiti ih, što daje još više mjesta u vašem srcu za sjajna prijateljstva koja još uvijek postoje u vašem životu. Tijekom tjedna ćete se puno smijati jer vam se javljaju određeni ljudi iz prošlosti.

Više biste voljeli posjete uživo i zabavne trenutke ‘u gradu’, ali samo razgovor sa starim prijateljima čini da se osjećate voljeno i cijenjeno. Život je dobar za tebe ovaj tjedan, Djevice, i po prvi put nakon dugo vremena ne osjećaš onaj ‘strah’ osjećaj kao da nešto opako dolazi ovim putem. Ništa zlo ne dolazi na ovaj način! Veličanstveno je. Uživajte u tjednu, u ljubavi i financijskom dobitku za koje će se zvijezde pobrinuti da dođe do vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ako postoji jedna stvar koja vam stvarno smeta ovaj tjedan, Strijelče, to je da ste mentalno prešli na mnogo pozitivnije područje nego što ste bili cijele godine do sada. Energija Jupitera tjera vas da pravite planove – planove koji se zapravo i ostvaruju.

Već dugo niste osjetili ovoliki naboj, a sada se zapravo opet osjećate puni nade. Vidite budućnost i ona je svijetla, ali ne samo to: vjerujete svom instinktu u sve ovo… znate da možete napraviti promjenu u svom životu koja će završiti tako da budete jako sretni zbog svoje odluke.

Ne možete biti suzdržani. Vaš citat tjedna je: “Neka me netko zaustavi!” I naravno, nitko ne može, jer ste nezaustavljivi. Napokon ste zgrabili taj super pozitivni gumb i sada ga pritišćete iz sve snage. Vi ste osoba koju treba slijediti ovaj tjedan i dajete primjer optimizma i nade kamo god idete. Ovo će biti vrlo povoljan tjedan za vas, posebno financijski i u ljubavnom životu. Nema granica.

Stranice: 1 2