FINANCIJE u NOVEMBRU: Za mnoge znakove ovo će biti uspješan mjesec, ali OVOM znaku dolazi VELIKO BOGATSTVO potpuno neočekivano!

FINANCIJE u NOVEMBRU: Za mnoge znakove ovo će biti uspješan mjesec, ali OVOM znaku dolazi VELIKO BOGATSTVO potpuno neočekivano!

1 studenoga, 2022 0 By Admin

VAGA

Planetarni utjecaj na većinu vas možda neće biti povoljan za vašu financijsku situaciju. Možete ostvariti financijsku dobit, ali trebali biste poboljšati svoje vještine upravljanja financijama. Potrudite se smanjiti troškove i uštedjeti novac za buduće potrebe. Samci u ovom romantičnom mjesecu imaju pristojnu mogućnost pronalaska svojih idealnih suputnika. Ovo je izvrsno vrijeme da se vaša financijska situacija postepeno popravlja. Pobrinite se da vaš novac ne bude uzalud bačen na loše investicije. To treba izbjegavati jer može imati negativne dugoročne posljedice. Kada ulažete u nakit, važno je da budete oprezni sa svojim sredstvima. Ako ulažete u artefakte, trebali biste biti svjesni da oni možda nisu originalni. U suprotnom, ovo bi bio mudar potez, jer bi povećao vaše bogatstvo.

 

ŠKORPIJA

Prema vašim mjesečnim predviđanjima o novcu, ovaj bi mjesec mogao donijeti puno promjena u vašem financijskom životu, onih koje niste očekivali. Tijek prihoda može biti poremećen u prvoj polovici i mogli biste se suočiti s izazovima s redovitim prihodima. Ako ste u poslu, ovaj bi vam mjesec mogao donijeti prilike koje bi mogle biti nevjerojatno korisne, prema vašem mjesečnom financijskom horoskopu. Samo praćenjem svojih troškova možete uštedjeti novac. Možda ste u boljem položaju ako možete kontrolirati svoje nepotrebne troškove. I dok troškovi mogu biti veći, priljev bi bio povoljan u odnosu na profesionalnu situaciju. Nemojte ulagati jer bi vaš novac mogao ostati nasukan tijekom ovog razdoblja, prema vašim mjesečnim prognozama. Ovaj mjesec, uzimanje bilo koje vrste zajma ili kreditne mogućnosti možda vam neće biti od koristi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Vaš mjesečni horoskop predviđa da bi se vaša financijska situacija ovog mjeseca mogla dramatično poboljšati. Budući da u prvoj polovici mjeseca postoje neki neizbježni troškovi, dobro bi došla pažljiva financijska priprema. Organiziranje vašeg proračuna i skiciranje vaših financija može vam pomoći da bolje upravljate svojim novcem, a rezultati mogu biti odmah vidljivi. Određivanje proračuna također vam može pomoći da s vremenom proširite svoj bankovni račun. Ako postoji gubitak, to je jednostavno zato što ste za sada loše upravljali svojim prihodom i dobiti. Vaš mjesečni horoskop pokazuje da ako razmišljate o stjecanju novca kroz investicije ili kupnju luksuznog predmeta, druga polovica mjeseca bi vam mogla biti vrlo povoljna. Oni koji posluju kao poslovni ljudi mogu dugo imati dobre projekte; sve što sada moraju učiniti je sklopiti odgovarajući sporazum. Uzmite si vremena prije donošenja konačne odluke.

 

JARAC

Općenito, ovaj mjesec može biti mješavina potrošnje i štednje. Kao rezultat toga, možda je na vama da imate prethodnu strategiju temeljenu na prioritetima izdataka za ovaj mjesec. Uz Jupiterove blagoslove, mogli biste vidjeti izvrsne rezultate u obitelji i štednji ovog mjeseca, ali trebali biste potražiti profesionalni savjet prije značajnih ulaganja. Promjene mjesta stanovanja mogu vas stajati novca. Vjenčanja i skromna slavlja ponekad mogu donijeti mnogo novca.  Neovisni stručnjaci mogu imati financijskih poteškoća ili novac može ostati nasukan kod klijenta, s čime se mora postupati sa strpljenjem.

 

VODOLIJA

Ovaj mjesec trebat će vam unaprijed planirani proračun za štednju i potrošnju. Može biti dostupna državna pomoć, što bi moglo rezultirati financijskom prednosti. Neka ranija ulaganja mogu se dobro isplatiti, a ovaj mjesec je izvrsno vrijeme za ulaganje u osiguranje ili dugoročnu policu. Može doći do neočekivanih izdataka za rodbinu i prijatelje. Ovo nije povoljan mjesec za brige vezane za kredite. Ovaj mjesec, osiguranje ili malo ulaganja mogu vam biti od koristi. Merkur i Sunce mogu biti u nepovoljnom položaju za očuvanje, stoga pokušajte ne trošiti previše. Odredite svoj popis prioriteta i planirajte unaprijed.  Mogući su neplanirani izdaci za obrazovanje djece. Mogu postojati troškovi za međunarodna putovanja i komunikacijske uređaje. Neki od vas se mogu upisati na nove tečajeve učenja i snositi troškove.

 

RIBE

Što se tiče novca, mogli biste imati neočekivane troškove na kratkim putovanjima ovog mjeseca. Mogući su troškovi vozila. Moguć je popravak elektroničkih uređaja ili nabava novih. Ako radite u medijima, mogli biste zaraditi puno novca, no nemojte se prihvaćati novih projekata jer biste mogli neočekivano izgubiti novac. Mogu se pojaviti neplanirani izdaci za obrazovanje ili materijale povezane s tečajem. U financijskim pitanjima može vam pomoći član obitelji. Mogući su troškovi za vjerska djela kao i obrazovanje djece, a oboje može donijeti zadovoljstvo. Moguće je ulaganje u zemljište ili renoviranje unutarnje strane nekretnine. Obitelj također može zatražiti financijsku pomoć od vas. Prema planetarnim tranzitima, možda ćete imati priliku zaraditi putem poslovnih putovanja.

Stranice: 1 2