ŠKORPIJA – HOROSKOP za NOVEMBAR: Ovaj mjesec vam vraća BIVŠU LJUBAV, donosi NOVAC i LUKSUZ. Nezaboravni dani su pred vama…

ŠKORPIJA – HOROSKOP za NOVEMBAR: Ovaj mjesec vam vraća BIVŠU LJUBAV, donosi NOVAC i LUKSUZ. Nezaboravni dani su pred vama…

29 listopada, 2022 0 By Admin

Financije:

Mogli biste dobiti promaknuće u svom poslu i kao rezultat toga zaraditi više prihoda. Uz slobodan protok novca, vaša financijska pozicija može postati stabilna. Nećete pretrpjeti neke veće gubitke, a to bi vam trebala biti utjeha, ali i poticaj za dalje. Sjajno ćete moći upravljati svojim troškovima i svojom ušteđevinom. Obitelj sada može uživati ​​u udobnosti i luksuzu. Astralna konfiguracija i nebeska energija ukazuje na još jedan priliv novca. To može biti u ogromnoj količini, može biti putem nasljedstva ili možda igara na sreću ili čak prodaja velike nekretnine.

Karijera:

Možda neće biti značajnog napretka u karijeri, a to vas može razočarati. Čak i naporan rad možda neće donijeti rezultate koji su razmjerni vašim naporima. Suradnja i podrška drugih također možda neće biti na radnom mjestu, a moglo bi vam biti teško završiti zadatke na čekanju. Također vam je teško voditi tim i obaviti stvari.

 

Posao:

Možda ćete morati raditi s pametnim radom da biste uspješno vodili svoje poslovanje; dok bi vaš um mogao stalno razmišljati o obiteljskim problemima. Međutim, možete pametno razmišljati i napraviti neke dobre poslovne poteze u drugom dijelu mjeseca i tako nadoknaditi izgubljeno vrijeme u trgovačkim operacijama. Također biste mogli donijeti neke jasne i ključne odluke kako biste svoje poslovanje podigli na višu razinu.

 

Profesionalci:

Stručnjaci mogli bi dobro uskladiti svoje sposobnosti i završiti svoje zadatke ovog mjeseca. Ali zbog velikog opterećenja možda nećete moći posvetiti puno vremena obitelji. Iako bi vam vaša radna učinkovitost mogla pomoći da postignete lovorike na poslu, potrebno je da u obzir uzmete i obitelj i u skladu s tim uravnotežite svoj život.

 

Zdravlje:

Vaš imunitet mogao bi se povećati i pomoći vam da održite dobro zdravlje sada. Vjerojatno ćete postati snažni i možda se nećete suočiti s većim zdravstvenim poremećajima. Čak i ako patite od bilo koje manje bolesti, lako se može izliječiti. Ipak, pripazite na unos hrane. Također, svakodnevna tjelovježba može vam pomoći da dobro održite svoju kondiciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Početkom mjeseca studenti mogu naići na probleme u učenju. Ali kasnije bi mogli napredovati korak po korak. Sada morate učiti s punim fokusom i koncentracijom, što vam može pomoći da uspijete bez greške. Postoje šanse da studenti koji završe diplomski studij dobiju zaposlenje odmah nakon završetka studija.

Stranice: 1 2