Blizancima se mijenja LJUBAVNI STATUS, Strijelac bi mogao PATITI, Vaga mora odlučiti da li da slusa SRCE ili RAZUM!-/

Blizancima se mijenja LJUBAVNI STATUS, Strijelac bi mogao PATITI, Vaga mora odlučiti da li da slusa SRCE ili RAZUM!-/

9 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Ono što je najbitnije je da vam protekli period nije donio tugu. Istina da nije bilo ni pretjeranih i velikih razloga za sreću, ali najvažnije je da ste vi sretni i zadovoljni. A najljepše stvari vam tek dolaze u danima koji su pred vama i definitivno ćete uživati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nemojte previše očekivati, jer onaj koji previše očekuje, na kraju bude povrijeđen više nego je potrebno. Istina je da su pred vama lijepi ljubavni dani i trenutci, ali ipak neće biti baš sve u skladu sa vašim očekivanjima.

 

 

BLIZANCI

Možda vam ovaj period nije pogodovao za ljubav, ali sve se mijenja u danima pred vama. Zvijezde su vam namijenile veliku ljubavnu sreću i nezaboravne trenutke. Samo slušajte svoje srce i idite tamo gdje vas srce vuče i vodi, jer ćete biti voljeni.

 

 

RAK

Važno je da znate da će vam naredni dani biti ispunjeni ljubavnom srećom, ali i pravim iznenađenjima i to bez obzira da li ste u vezi ili niste. Jedna osoba vama vrlo dobro znana će vam priznati ljubav, a s tom osobom imate prijateljski odnos. Pružit će vam se prilika za pravu romansu.

 

 

LAV

Vi znate što želite, ali kao da bježite od toga. Da li zbog straha da ne budete povrijeđeni ili se bojite da vam ta osoba neće uzvratiti onako kako biste željeli. Ne bježite od ljubavi i jasno, iskreno i direktno recite onako kako je, bez obzira na ishod. Nemate šta izgubiti.

 

 

DJEVICA

Vaša ljubav je ponekad teška jer dosta ljubomorno volite i ono što smatrate svojim ljubomorno čuvate. Ali niste u pravu što sumnjate u voljenu osobu i što ste ljubomorni. Vaš partner osjeća isto što i vi i u to nema sumnje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2