Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!-

OVAN

Nemojte kriti svoje emocije. Budite otvoreni i jasno i iskreno recite što osjećate. Jedino tako ćete moći dobiti sve što želite. Savršeno vrijeme je za ljubav i zato iskoristite ove dane najbolje što možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako želite da se vaša ljubavna situacija sredi, onda se morate više potruditi. Ostavite ponos sa strane, a umjesto toga se borite za ono do čega vam je stalo. Na prvom mjestu vam mora biti ljubav i voljena osoba, a ne ponos.

 

 

BLIZANCI

Idealno vrijeme je za ljubav i ako možete tako izvesti da se ovih dana posvetite najviše ljubavi i voljenoj osobi. Ako niste u vezi, pozovite prijatelja na piće i izađite, jer velike su šanse da upoznate nekoga. Fokusirajte se na ljubav. Zvijezde vas vole i idite im u susret.

 

 

RAK

Izgleda da uzalud pokušavate nastaviti dalje i zaboraviti na prošlost jer jednostavno ne možete. Još uvijek imate prejake osjećaje prema osobi koja je sada vaša bivša ljubav. Ali morate to riješiti u glavi, jer bivša ljubav više ne želi sa vama vezu.

 

 

LAV

Ne radite probleme tamo gdje ih nema i ne sumnjajte u osobu koja vas iskreno i puno voli. Fokusirajte se na ljubav i sredite situaciju između vas dvoje.

 

 

DJEVICA

Vi ste osoba koja nikada ne odustaje od ljubavi i od osobe koja vam se sviđa, odnosno osobe koju volite. Međutim, sve više vam se čini da se ovaj put zaista uzalud trudite, jer kako stvari stoji, ta osoba nije zainteresirana za vezu sa vama. Nećete znati šta da napravite, a odustati jednostavno nećete moći.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top