Tri horoskopska znaka čija se VEZA i LJUBAVNI ŽIVOT RASPADA tokom Mjesečevog sekstila Saturna od 13. septembra

Tri horoskopska znaka čija se VEZA i LJUBAVNI ŽIVOT RASPADA tokom Mjesečevog sekstila Saturna od 13. septembra

12 rujna, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Iako prekid nikome nije lak, vama je, čini se, tek mrvicu lakše nego većini. Možete to učiniti, i hoćete, a ono na što se ovo odnosi ste vi, izlazak iz svoje obveze.

Obećali ste se ovoj osobi za koju se čini da ima vrlo malo poštovanja prema konceptu predanosti, a s tim znanjem na umu, nećete imati problema dovesti do njenog neizbježnog kraja.

Potpomognuti ste univerzalnom energijom, a ova energija će vas usmjeriti na mjesto gdje nema osvrtanja. Pokrenut ćete kraj s nekoliko riječi, a nakon što su te riječi izgovorene, sve što će biti je zamah naprijed.

Vi utjelovljujete značenje ograničenja, budući da je vama samima jednostavno dosta. Vrijeme je da krenete dalje i poslušajte taj poziv.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj dan vam ne donosi sretne vijesti, jer znate što se mora dogoditi, a to je, naravno, da vi morate biti ta koja će prekinuti vaše partnerstvo. Stvari ne funkcioniraju već neko vrijeme i oboje znate da ovo nije način da živite život.

Uzbuđenje nestalo, zapravo, nema uzbuđenja osim ideje da, nadamo se, kraj ove veze neće biti previše traumatičan. Dugo ste zajedno, neće biti lako, ali dogodit će se.

Vidite da se morate žrtvovati kako biste vas dvoje nastavili dalje, a ta žrtva je, naravno, vaš odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U redu je, događa se da ljudi često dođu u slijepu ulicu u ljubavnom životu koja zahtijeva pažnju. U ovom slučaju, pozornost na koju se trebate usredotočiti je kako to učiniti graciozno i ​​bez previše drame. Može se, i bit će.

Stranice: 1 2