Odaberi jedan cvijet i SAZNAJ što će ti OBILJEŽITI mjesec SEPTEMBAR! Jedan je ZNAK VELIKE SREĆE I OSTVARENE ŽELJE

Odaberi jedan cvijet i SAZNAJ što će ti OBILJEŽITI mjesec SEPTEMBAR! Jedan je ZNAK VELIKE SREĆE I OSTVARENE ŽELJE

6 rujna, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Naredni period vama će biti u znaku ljubavi. Bolje reći u znaku bivše ljubavi. Vama će vrijeme koje dolazi omogućiti da ponovo započenete i oživite staru vezu sa vašim partnerom prema kojemu još uvijek imate osjećaje. U toj vezi ste vi ostali povrijeđeni.

Veoma ste voljeli partnera i bili ste spremni na sve za vašu ljubav, međutim partner vas je povrijedio i ta veza je došla do samog kraja. Međutim, vaš partner će se pokajti, jer je shvatio koliko ste mu nedostajali u periodu u kojemu vas nije bilo u njegovom životu.

Shvatit će zapravo koliko mu nedostajete i da mu je život puno ljepši u kojemu ima vas. Htjet će sa vama obnoviti ljubav i da ponovo započnete vezu. Ono što je sigurno je to da ćete vi moći ponovo oživjeti tu vezu ukoliko budete htjeli.

 

TREĆA SLIKA

Naredni period će za vas biti povoljan na mnogim planovima vašeg života. Donijet će vam situacije, iznenađenja i zbivanja o kojima sada ni ne maštate. Vi ste osoba koja ne očekuje puno, ali se ipak potajno nadate. Možda se i sada nadate nekom boljem radnom mjestu, a možda ne.

Nadali se vi ili ne, vama će se ukazati odlična poslovna prilika i promjena radnog mjesta. Tu priliku bi trebali iskoristiti jer će vam donijeti bolje pogodnosti od onih koje sada imate. Na ljubavnom planu dolazi do poboljšavanja i čekaju vas prava ljubavna iznenađenja i čuda.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ste u vezi, vaš partner će činiti neke stvari samo da vas usreći, a vama će to jako puno značiti. Naredni period će vam svakako biti naklonjen i pun lijepih iznenađenja. Problemi će vas zaobilaziti i moći ćete uživati u jesenskim danima i jesenskoj sreći.

Stranice: 1 2