JARAC – SEPTEMBAR vam donosi EMOTIVNE i POSLOVNE PROMJENE i evo šta još. Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

JARAC – SEPTEMBAR vam donosi EMOTIVNE i POSLOVNE PROMJENE i evo šta još. Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

26 kolovoza, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec može vam donijeti mješovite vijesti, a može doći i do kašnjenja, stoga budite mirni i strpljivi. Također, izbjegavajte pogrešnu komunikaciju s kolegama. Na poslu će se pojaviti neka konkurencija, a netko možda iza vas kuje zavjeru, na što biste trebali biti oprezni. Planeti vas mogu natjerati da osvojite svoje neprijatelje, a svidjet će vam se i vaša otvorenost.

 

 

POSAO

Kao što pozicije planeta sugeriraju, partnerstvo vam može biti dobro ovog mjeseca, ali pripazite na svađe i neočekivanu pogrešnu komunikaciju s poslovnim partnerima. Samo ako koristite ljubazan govor, možete imati dobar poslovni rast ovog mjeseca. Možda ćete upoznati svoje buduće poslovne partnere, ali zbog ljutnje i ukočenosti možda ćete na njih naići pomalo negativno. Zato budite oprezni i izbjegnite riskantne ponude ovog mjeseca. Nemojte ulagati u neke nove projekte.

 

 

PROFESIONALCI

Oni koji su profesionalci orijentirani su na istraživanje i pametni. Vole istraživati ​​sve (prednosti i nedostatke bilo koje radnje) prije nego što se posvete bilo kojem zadatku. Vaši stariji će cijeniti vaše istraživačke vještine i pohvaliti vas ovog mjeseca, ali na poslu može doći do konkurencije. Možda ćete se osjećati prepoznatljivo, ali napredovanje ili povećanje plaće može potrajati. Možda ćete se razočarati zbog kašnjenja.

 

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje ovog mjeseca može biti prosječno, a stres na poslu može uzrokovati jaku glavobolju. No, možda vam neće trebati liječnička pomoć. Budući da planeti gledaju vaš Natalni Mjesec i da se ovdje nalazi Saturn, veliki stres može izazvati neke zdravstvene probleme. Pokušajte meditirati i vježbajte. Jedite zdravu hranu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će imati dobar mjesec, ali moraju dvostruko naporno raditi kako bi dobili upis na željene kolegije i polagali ispite. Možda imaju nove ambicije i snove, a možda će ih i uspjeti ispuniti. No, ponekad mogu patiti od nedostatka samopouzdanja. Podržat će ih obitelj, prijatelji i učitelji.

Stranice: 1 2