LJUBAV do KRAJA AUGUSTA: Ljubavna romansa u najavi! Evo tko će se vratiti bivšem partneru, a OVAJ znak će saznati tko ga u tajnosti voli…

LJUBAV do KRAJA AUGUSTA: Ljubavna romansa u najavi! Evo tko će se vratiti bivšem partneru, a OVAJ znak će saznati tko ga u tajnosti voli…

22 kolovoza, 2022 0 By Admin

VAGA

Nježnost i pažnja su potrebni za odnos prema vašem partneru upravo sada. On ili ona se bave problemom koji mu je vrlo važan. Morate pobuditi povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješan prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na vas oboje.

 

 

ŠKORPIJA

Zadržite pozitivno raspoloženje čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da graciozno krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavljajte se. S vašim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite ponizni i nježni.

 

 

STRIJELAC

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog loše sreće ne možete u ovom trenutku baciti čaroliju na druge. Kad donesete odluku, osjećat ćete da ste učinili pravu stvar.

 

 

JARAC

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Možda ćete djelovati preuranjeno i zahtijevati od partnera da vašu aferu zadrži osobno, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte shvatiti težak položaj u koji dovodite svog partnera!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dobro partnerstvo u privatnom životu dat će vam prednost iu profesionalnom životu. Zajednički pothvat vas i partnera bit će uspješan na ljubavnom i poslovnom planu. Vas dvoje jako dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete jako dobro slagati jedno s drugim. Nastavi tako uvijek.

 

 

RIBE

U ovom ćete se trenutku suočiti s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. To je vaša obaveza prema obitelji i morat ćete ih ispuniti. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, zapravo su opravdane. Ali ne brinite, bit ćete više nego sposobni ispuniti sva očekivanja, a to će na kraju ojačati vaše odnose.

Stranice: 1 2