OVIM znacima je u CIGANSKIM KARTAMA zapisana SREĆA, LJUBAV i NOVAC u mjesecu AUGUSTU!-

OVIM znacima je u CIGANSKIM KARTAMA zapisana SREĆA, LJUBAV i NOVAC u mjesecu AUGUSTU!-

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Trebat će vam puno staloženosti i spremnosti na napete situacije kojih će biti vezano za vaš posao. Pokušajte strpljivo riješavati problem po problem, to će biti ključ vašeg uspjeha. Situacija na ljubavnom planu kao i do sada, bez većih promjena.

 

 

ŠKORPIJA

Premda vam se sada tako ne čini, pred vama je težak i naporan mjesec, bar tako kažu ciganske karte. Pojedini hirovi vašeg partnera dovodit će vas do ludila. Vaš partner neće imati razumijevanja za vas pa će vam život u narednom periodu biti težak. Ponekad ćete ozbiljno razmišljati o raskidu, ali se pokušajte suzdržati bar još neko vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Vas će partner toliko razočarati jednim svojim postupkom da ćete vašu zajedničku budućnost staviti pod upitnik. Težak period tuge i razočaranja je pred vama, pa pokušajte dobro razmisliti prije nego donesete neke konačne odluke. Pripazite na zdravlje jer ciganske karte vide neke probleme za koje bi morali potražiti liječničku pomoć.

 

 

JARAC

Sreća, ljubav i zadovoljstvo, to je ono što vam je zapisano u ciganskim kartama za naredni period. Ne preostaje vam ništa drugo nego se prepustiti i uživati u tome. Takav period vašeg života ne događa se često pa pokušajte uživati koliko god da traje.

 

 

VODOLIJA

Slijedi vam uobičajeni, prosječan mjesec, bez ikakvih bitnih događanja. Neće se ništa posebno dogoditi ni na poslovnom ni na ljubavnom planu. To će vam i odgovarati jer se konačno želite odmoriti od napetosti iz prethodnog perioda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nakon svih problema koje ste imali na poslu, a pogotovo u vašoj ljubavnoj vezi, dolazi period opuštanja i mira. Mir je ono što vam je najpotrebnije da razmislite što i kako dalje, a takav period je pred vama. Dobro promislite i donesite odluke, kakve god bile.

Stranice: 1 2