BLIZANCI – HOROSKOP ZA AUGUST! Bit ćete NAJSRETNIJI ZODIJAK tokom Augusta, a evo i zašto…

BLIZANCI – HOROSKOP ZA AUGUST! Bit ćete NAJSRETNIJI ZODIJAK tokom Augusta, a evo i zašto…

27 srpnja, 2022 0 By Admin

FINANCIJE

Ovo je mjesec prepun iznenađenja za vas. Planeti vam mogu donijeti neočekivane koristi od vašeg posla, ali i od očeve strane obitelji. Neka financijska pitanja mogu vas mučiti. Vaš pametan pristup rješavanju financija pomoći će vam da ovog mjeseca dođete do novca. Ovog mjeseca dogodit će se svi neočekivani događaji u vezi s vašim financijama. Odjednom ćete vidjeti kako novac dolazi na vaš bankovni račun. Morate se potruditi. Slušajte svoje starješine kod kuće o načinima kako zaraditi i uštedjeti novac. Planeti će vam otključati puno bogatstva, ali ne smijete se upuštati u rastrošne troškove. Poboljšajte svoje bogatstvo darujući hramove.

 

KARIJERA

Možete biti prepoznati na poslu. Sad ćete zasjati i dobiti svaku moguću udobnost. Vaš um bit će usmjeren na poboljšanje vaših performansi na vašem radnom mjestu, a šef će vas pohvaliti zbog vaše hrabrosti i vještina. Svima će se svidjeti vaš hrabar govor i pohvalit će vas, ali pripazite da nikome ne date oštre riječi. Možete očekivati ​​neke iznenadne događaje u svom poslu, ali neki od tih događaja mogu vas potresti, a neki mogu usrećiti. Ali ništa se ne može pokvariti jer ćete imati pozitivne sreće i sreće. Možda preuzimate neke nove odgovornosti na poslu.

 

POSAO

Ovog mjeseca možete sklopiti dobre poslovne ugovore sa stranim klijentima i oni će htjeti ulagati u vaše poslovanje. Dobit ćete više stranih upita za posao nego domaćih. Možete dobiti neke nove poslovne ugovore, a potporu starijih možete dobiti i kod kuće, a oni će vam sada možda biti podrška. Partnersko poslovanje može vam dati dobre rezultate ovog mjeseca, posebno ako poslujete u inozemstvu. Posao trenutno može doći iz neočekivanih izvora, ali morate poduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti kako vas nitko ne bi prevario. Kakva god ponuda iznenada dođe, sklona je visokim rizicima, pa je provjerite jednom ili dvaput da biste nastavili.

 

PROFESIONALCI

Ovo je mjesec koji obećava, ali ovog će se mjeseca na vašem stolu nagomilati puno zadataka, pa ako želite dobiti priznanje od starijih, na poslu morate raditi sve kako treba. Možda ćete morati otići u inozemstvo zbog nekih neočekivanih radnih obveza, pa svoje obveze završite na vrijeme. Ne riskirajte previše od svojih mogućnosti. Možete se dobro zabaviti, ali ne bez mentalnog naprezanja i stresa na poslu, pogotovo ako su u bankarskim poslovima. Stariji će možda cijeniti vašu mudrost i znanje. Budite oprezni u govoru i ponašanju. Napredovanje ili povišenje plaće moguće je ako se ponašate pametno. Ovaj mjesec možete briljirati na poslu.

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje može doživjeti neke uspone i padove u prvoj polovici mjeseca. Zbog planeta se možete osjećati vrlo pozitivno, ali mogu vam zadati bijes i glavobolju zbog tuče s nekim. Planeti štite vaše zdravlje i mogu vam stvoriti dug život bez puno zdravstvenih problema, ali mogu vam donijeti i neke neočekivane troškove za zdravlje. Možda imate stres na poslu. Pokušajte se baviti jogom i meditacijom i razgovarajte s obitelji i prijateljima o tome kako se osjećate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Ovo je dobro vrijeme u smislu budnosti i studenti se mogu osjećati vrlo pozitivno. Neće imati mentalne smetnje i nepotrebno odstupanje fokusa. Bit će sigurni u sebe i imati dobru snagu pamćenja i oštar um. Meditacijom se mogu kloniti ometanja. Mogu steći dobre intelektualne vještine, a to im može učiniti učenje puno lakšim. Strano obrazovanje sada može uspjeti i može vas natjerati da istražujete na svojim studijima. Oni koji slijede doktorat ili postdoktorsko istraživanje imat će velike koristi.

Stranice: 1 2