STRIJELAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je mjesec prepun DIVNIH IZNENAĐENJA i USPJEHA, a evo i kakvih…

STRIJELAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je mjesec prepun DIVNIH IZNENAĐENJA i USPJEHA, a evo i kakvih…

26 srpnja, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovog mjeseca možda ćete primijetiti dobar rast u karijeri. Vaš šef i kolege dobro su raspoloženi i mogu strpljivo slušati vaše ideje. Možda ćete biti zadovoljni svojim uspjehom na poslu, ali možda želite još malo rasta i možda ćete imati problema s postizanjem promaknuća, što može odgoditi još nekoliko mjeseci. Ali svojim dobrim govornim i komunikacijskim vještinama možete prije uvjeriti svog šefa u promociju. Kolege mogu gajiti ljubomoru prema vama.

 

POSAO

Ovo može biti vaš mjesec jer će se novim poslovnim partnerima svidjeti vaše ideje i strast, ali morate znati o njihovoj namjeri. Budite oprezni pri odabiru poslovnih partnera i istražite njihovo porijeklo. Otac i supružnik mogu vam pomoći u poslu. Partnersko poslovanje bit će vam dobro ovog mjeseca, ali ovaj mjesec nemojte donositi veće odluke jer u poslu može doći do naglog gubitka. Stoga budite malo oprezniji.

 

PROFESIONALCI

Energija i optimizam važni su dijelovi vaše prirode, ali ovaj mjesec može nedostajati energije koja bi vas mogla uznemiriti. Na radnom se mjestu može dogoditi nešto što može smanjiti vaše mentalne sposobnosti i jasnoću te vas odvratiti od vaših ciljeva i planova u karijeri. Međutim, ne biste trebali izgubiti fokus na svom poslu. Trebali biste razgovarati sa svojim šefom i kolegama o onome što vas muči i odmah to riješiti.

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje treba nadgledati ovaj mjesec, a može biti i manjih zdravstvenih tegoba.  Stres morate kontrolirati meditacijom i održavanjem zdrave prehrane kako biste izbjegli zdravstvene probleme. Vježbajte i meditirajte. Čitajte knjige kako biste uklonili stres.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti mogu imati dobar mjesec ako se mogu usredotočiti na svoje studije i ne dopuste da im misli lutaju. Njihov napor njihovi učitelji mogu prepoznati. Oni mogu imati koristi od savjeta članova svoje obitelji. Planeti vam daju dobar govor, a mogu vas i natjerati da podučavate mlađu braću i sestre i vodite ih. Učenici mogu profitirati slušajući oca, učitelje i starije.

Stranice: 1 2