BIK – HOROSKOP ZA AUGUST! U Augustu ćete imati više SREĆE i NOVCA nego ikada i evo šta će vas još iznenaditi!

BIK – HOROSKOP ZA AUGUST! U Augustu ćete imati više SREĆE i NOVCA nego ikada i evo šta će vas još iznenaditi!

26 srpnja, 2022 0 By Admin

FINANCIJE

Planetarne pozicije ovog mjeseca mogu poboljšati vaše bogatstvo, ali trebat će vam vremena da vidite novac. Utvrdit ćete stalni rast ulaganja, a svidjet ćete se i novim poslovnim partnerima. Planeti mogu prouzročiti neke promjene u karijeri i velika poboljšanja u vašem govoru, što će ugoditi ljudima oko vas. Možete otplatiti dugove. Ne ulažite nova financijska ulaganja prije nego što pitate supružnika i članove obitelji.

 

KARIJERA

Mješoviti mjesec za vas profesionalno. Neki dobri planetarni položaji mogu vam pozitivno utjecati u smislu dobivanja promaknuća ili povećanja plaće. Ali možda ćete morati pričekati. Dobit ćete dobar novac ako vaš posao uključuje strane projekte, ali i ako radite u svojoj zemlji. Šef vas može pohvaliti ako ne pokažete svoj ego. Radna putovanja mogu donijeti dobre rezultate, ali može doći do određenih kašnjenja. Na poslu možete postići dobre rezultate ako naučite slušati starije i ne shvaćate sve vrlo ozbiljno. Planeti će vas učiniti mudrijima i odgovornijima na poslu. Morate biti malo strpljivi da biste vidjeli dobre rezultate. Morate biti otvoreni za kritike.

 

POSAO

Ovog mjeseca morate se usredotočiti na izgradnju dobrog odnosa sa svojim klijentima, umjesto na besciljno povećanje poslovne dobiti. Možete ih upoznati uz šalicu kave i možda ćete moći prodati svoje poslovne ideje s osobnim ljudskim dodirom. Možda ćete naći dobre poslovne partnere, posebno iz drugih gradova ili uglavnom iz inozemstva. Ne vjerujte dobavljačima u poslu bez istraživanja njihove pozadine. Partnersko poslovanje sada može biti dobro, a planeti će vas ovog mjeseca učiniti dobrim poslovnim čovjekom i postat ćete bogati. Ali morate se kloniti trošenja novca na pogrešne poslovne dogovore.

 

PROFESIONALCI

Pred vama je sada sjajno vrijeme, a na poslu vas čeka toliko rasta, pogotovo ako ste u kreativnim poljima. Vašem će se starijem i kolegama svidjeti vaš nastup ovog mjeseca, ali morate naučiti biti u njihovim dobrim knjigama ne pokazujući bijes ili ponos. To vam može donijeti iznenadne dobitke na poslu kroz vašu sreću i sudbinu. Očekujte neka iznenađenja u vezi s vašim profesionalnim životom i možda ćete dobiti unapređenje već sada. Morate imati vjere i strpljenja i hladne glave donositi odluke. Ne žurite. Završite svoj posao na vrijeme i steknite dobro ime za sebe.

 

ZDRAVLJE

Zdravlje može biti dobro ovaj mjesec. Ali pokušajte ne biti pod stresom. Pridržavanje pravilne prehrane i vježbanje mogu vam pomoći da ostanete u formi. Planeti mogu uzrokovati neke bolesti povezane s putovanjima. Možda vas boli vrat i leđa, pa pripazite da se ne naprežete previše. Pokušajte ne izgubiti živce. Možete dodati manje soli i šećera u hranu i pokušati jesti laganiju hranu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će ovo dobro provesti zbog pozitivnog položaja planeta. Ovog mjeseca neće biti ometanja. Planeti će utjecati na vašu sudbinu vašim postupcima, a ako se potrudite, možete imati sreće. Planeti će vam dati svijetao i blistav um koji vas može natjerati da vrijedno radite i postignete svoje ciljeve. Morate slušati svoje učitelje i ne razgovarati s njima. Uzmi njihov blagoslov. Dobre rezultate mogu postići ako ulože dodatne napore u svoje studije. Moraju pametno koristiti svoj intelekt.

Stranice: 1 2