RIBE – HOROSKOP ZA AUGUST! Saznajte što vas LIJEPO OČEKUJE i kakve IZAZOVE vam je spremio AUGUST!

RIBE – HOROSKOP ZA AUGUST! Saznajte što vas LIJEPO OČEKUJE i kakve IZAZOVE vam je spremio AUGUST!

25 srpnja, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec profesionalno obećava dobar rast, a može vam pružiti strane ponude i napredovanje u poslu. Ali zbog određenih položaja na planeti, vaše zdravlje može biti ugroženo, što može utjecati na vaš posao. Planeti vas mogu postići da dobro radite svojim učinkovitim vještinama upravljanja, ali može doći do sukoba s kolegom, pa budite oprezni. Ovog mjeseca u vašoj karijeri može biti malo rasta, a vaš će šef možda otkriti da ste povremeno previše samopouzdani. Šef vas može poslati na radna putovanja, što vam možda neće biti ugodno, jer sada želite provesti vrijeme s obitelji.

 

POSAO

Posao može biti profitabilan ako poduzmete proaktivne mjere za pronalaženje dobrih poslovnih partnera. Možete se sastati s potencijalnim poslovnim partnerima i s njima voditi razgovore, ali ih možete lako uvjeriti u svoje poslovne ciljeve i postupke. Partnersko poslovanje može varirati ovog mjeseca, ali sve dok se prvenstveno posluje sa stranim klijentima, možda ćete primijetiti određeni priljev sredstava. Ako poslujete s inozemstvom, planeti vam mogu pomoći u postizanju dobrih ponuda. Morate istražiti nove poslovne ideje i nova tržišta.

 

PROFESIONALCI

Možda ćete ovaj mjesec morati održati prezentaciju za više rukovodstvo. Ovo može donijeti dobro ime vašem odjelu, a vašem će se šefu možda svidjeti vaš posao i pohvaliti vas pred svim zaposlenicima, čineći da se osjećate vrlo sretnim. Ovog ćete mjeseca koristiti svoju emocionalnu inteligenciju za razumijevanje problema na poslu.

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje ovog mjeseca može biti donekle izazovno i pomiješano, ali neće biti vrlo ozbiljno. Također, smještaj drugih planeta sugerira da ćete se, ako se molite Bogu i meditirate i usvojite zdrav način života, osjećati dobro. No možda će vam trebati liječnički pregled ako imate povišeni tlak ili stres. Briga za svoje financije može izazvati previše stresa. Redovito vježbajte i meditirajte. Jedite hranu sattvik. Ovo vas može održati zdravima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti mogu vidjeti donekle povoljan mjesec. Mogu imati dobar mjesec ako se malo potrude. Oni mogu ići studirati u inozemstvo ili u bilo koji drugi grad u svojoj zemlji, a mogu dobiti i fakultet ili instituciju po svom izboru. Studenti se ovog mjeseca mogu osjećati vrlo konkurentno i možda će htjeti postići najbolje rezultate na ispitima. Ovaj će im pogon pomoći da postignu uspjeh u svom životu. Mogu im se ispuniti želje.

Stranice: 1 2