RAK – HOROSKOP ZA AUGUST! Možda će ljubav donijeti probleme, ali zato će druge stvari biti BOLJE NEGO OČEKUJETE, a evo i kako…

RAK – HOROSKOP ZA AUGUST! Možda će ljubav donijeti probleme, ali zato će druge stvari biti BOLJE NEGO OČEKUJETE, a evo i kako…

25 srpnja, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec može biti izvrstan za vašu karijeru i možete steći bogatstvo i priznanje. Planeti će osigurati da vam na poslu osiguraju financijski rast i rast u karijeri. Planeti će otvoriti vrata za dobro umrežavanje i društvene krugove čak i međunarodno, što vam može pružiti pristup nekim sjajnim ljudima iz vašeg sektora u inozemstvu. Možete dobiti posao u inozemstvu i povišenje plaće, ali vaš bijes ili agresija moraju se obuzdati da biste dobili dobru zaradu i priznanje. Ne osuđujte ljude na poslu, a da ih u potpunosti ne poznajete.

 

POSAO

Partnersko poslovanje može biti korisno ovaj mjesec, ali preporučljivo je dobro razmisliti prije potpisivanja bilo kojeg ugovora. Imat ćete poslovni dobitak, ali čuvajte se spontanih i impulzivnih poslovnih ideja. Dobro razmislite prije djelovanja na te ideje i misli. Mogu doći iznenadni dogovori koji vam mogu ići u prilog. Ako želite dobiti, pronađite više stranih partnera i klijenata. Vjerojatno ćete sklopiti neke poslovne ugovore iz stranih izvora, a možete se obogatiti i biti vrlo uspješni.

 

PROFESIONALCI

Radite iskreno, jer vam to može pomoći u postizanju vaših profesionalnih ciljeva. Ne odstupajte od izvornih planova koje je postavio vaš šef. Ako osjećate potrebu za odstupanjem, morate to obavijestiti svog šefa. Radna putovanja mogu donijeti neke dobre rezultate. Možete preuzeti nove dužnosti na poslu i za to biti lijepo nagrađeni. Osjećat ćete se sretni ovog mjeseca. Stručnjaci za rak vrlo su osjetljivi. Njihov naporan rad možda će biti prepoznat ovog mjeseca, ali trebaju pričekati da ih prepoznaju stariji. Uskoro će biti prepoznati po svojim talentima, vještinama i naporima, posebno po voditeljskim sposobnostima.

 

ZDRAVLJE

Zdravlje može biti dobro ovaj mjesec i ne vide se nikakve veće bolesti, a čak i ako postoje neki negativni učinci, ono će se poništiti. Planeti vam mogu pružiti dobro zdravlje. Vjerojatno ćete dobiti emocionalnu podršku od supružnika i možete izaći iz bilo kojeg stresa, ali ponekad možete pasti u letargiju i depresiju. Meditirajte i svakodnevno se bavite jogom. Pronađite duhovnog vodiča odlaskom na hodočašće ili duhovna vježbanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će ovo vrijeme možda smatrati dobrim, ali mogu imati problema s koncentracijom i osjećat će se motivirano i pozitivno, ali možda će morati uložiti dvostruki napor u svoje ispite. Osjećat će se odlučno za uspjeh na studiju i za naporan rad i uspjeh u rješavanju svih problema na putu do akademskog uspjeha. Oni koji pohađaju istraživačke diplome i visoko obrazovanje u inozemstvu mogu posebno imati koristi. Studenti inženjerstva, menadžmenta i financija mogu dobro proći.

Stranice: 1 2