Lavu i OVOM znaku ostatak LJETA će donijeti pravi PREPOROD u ŽIVOT! Samo nebo im je granica!-

Lavu i OVOM znaku ostatak LJETA će donijeti pravi PREPOROD u ŽIVOT! Samo nebo im je granica!-

23 srpnja, 2022 0 By Admin

Zvijezde su naklonjenje ovim pripadnicima horoskopskog znaka. Do kraja LJETA njih očekuju velike životne promjene i početak ljubavne priče koja će im promijeniti život, kao i trenutke za pamćenje…

 

LAV:

Vi uvijek maštate i želite jer ste veliki sanjar. Uvijek vjerujete da će se jednom ostvariti ono što želite. Ne predajete se i nikad ne gubite nadu. Vi živite svoje snove i strpljivo čekate.  Od narednog perioda ne očekujete mnogo, ali ipak očekujete.

Ali, svakako ne očekujete da bi vam  moglo donijeti promjene i zbivanja koje bi vam uvelike mogle promijeniti život.Upravo to će se dogoditi tijekom bliske budućnosti. Očekujte neočekivano, jer promjene koje ćete doživjeti, promijenit će vam život u potpunosti.

U vaš život pojavit će se jedna osoba vama dobro znana iz prošlosti. Ta osoba je vaš bivši partner, a sa tom pričom ste davno završili, odnosno sa tom vezom. Izjavit će vam ljubav i tražiti od vas da još jednom pokušate. Vaša reakcija neće biti ono što je vaš bivši partner očekivao, no neće odustajati ni pod koju cijenu od vas.

Pokušat će vas uvjeriti da oboje zaslužujete da si date još jednu novu šansu. Okolnosti pod kojima ste se razišli, nisu bile zbog nedostatka ljubavi ili nestanka ljubavi. Razdvojile su vas druge okolnosti. Vaš bivši partner bit će vrlo odlučan u tome da vas vrati i da vas uvjeri da bi trebali probati još jednom.

S vremenom će vas uvjeriti i odlučit ćete da date još jednu šansu vašem bivšem partneru i vama. Ljubavnu šansu za koju ćete početi vjerovati da će ipak ovaj put biti sve drugačije i bolje. Započet ćete vezu i nećete pogriješiti. Ovaj put će zaista mnoge stvari po pitanju vašeg odnosa biti drugačije.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Naredni period će vam donijeti jedan novi život i to ljubavni život. Doživjet ćete brojne lijepe situacije, zbivanja i događaje.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2