LJUBAV OVOG VIKENDA: vrijeme je za PRAVU LJUBAV i PRAVU SREĆU, a evo i kome!-

OVAN

Za vas je od velike važnosti da iskoristite priliku koju ćete dobiti ovoga vikenda. Situacija u kojoj ćete se naći u početku vam neće donijeti nikakvo iznenađenje, ali slijed događaja nakon toga mogao bi u potpunosti promijeniti vaš ljubavni život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dolazi vikend kojeg dugo čekate jer već dugo pripremate iznenađenje za svog partnera. Zvijezde će vam biti naklonjene i vaš plan će se ostvariti na vaše i partnerovo oduševljenje. Ne bojte se, samo hrabro ostvarite vaše zamisli, vaš partner će to vječno cijeniti.

 

 

BLIZANCI

Previše poslovnih obaveza moglo bi pokvariti neke planove koje ste imali sa svojim partnerom. Možda ovaj vikend neće biti vikend iz snova ali ne odustajte i pokušajte pronaći način da usrećite partnera barem nekom sitnicom. Bit će vremena i za pravo uživanje i opuštanje.

 

 

RAK

Ovoga vikenda morat ćete pokazati puno mudrosti i strpljenja da riješite svoje ljubavne probleme. Što god da se desilo, ne srljajte i nemojte nagliti u svojim odlukama. Smirenost i strpljivost vaši su jedini prijtelji ovog vikenda, imajte to na umu.

 

 

LAV

Bit ćete vrlo zadovoljni vikendom koji je pred vama, a vaše zadovoljstvo bit će to veće jer će vaš partner učiniti nešto što će vas impresionirati. Prekrasni trenuci su pred vama, trenuci ljubavi i sreće. Sretni ste što imate partnera koji vas zaista voli cijelim svojim bićem.

 

 

DJEVICA

Nešto malo problema moglo bi zakomplicirati situaciju tokom vikenda ali ne dozvolite da vas to omete. Imate planove koje ste si zacrtali i pokušajte ih ostvariti. Ljubav je za vas uvijek ispred svega pa tako neka bude i ovaj put.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV OVOG VIKENDA: vrijeme je za PRAVU LJUBAV i PRAVU SREĆU, a evo i kome!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top