CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU čiji život će se PROMIJENITI i kome dolaze DANI LJUBAVI!-/

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU čiji život će se PROMIJENITI i kome dolaze DANI LJUBAVI!-/

20 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Imate veliko povjerenje u partnera i vjerujete svemu što kaže, ali to je pomalo naivno. Do kraja sedmice ćete imati priliku uvjeriti se da nije baš sve tako kako vaša voljena osoba priča. To saznanje će vas prilično razočarati. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli ponovo zapaliti vatru sa bivšim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sve izgleda i više nego odlično, ali zapravo vi se ne osjećate tako. Misli vam krade jedna osoba i prošlosti. Narednih dana bit ćete u velikoj dilemi da li kontaktirate tu osobu ili ipak ne. Stalo vam je i dalje do te osobe i nećete znati šta da napravite.

 

 

BLIZANCI

U danima do kraja sedmice postoji velika šansa da ćete se razočarati. Najbolje bi bilo da ništa ne forsirate i ne radite nikakve planove, već da pustite da se sve odvija svojim tokom. I svakako izbjegavajte bilo kakav oblik rasprava.

 

 

RAK

Činjenica je da ste željni ljubavi i da vas netko iskreno voli, pazi i brine o vama, ali isto tako je činjenica i da ne radite ništa po tom pitanju nego čekate da druga strana napravi prvi korak. Neće tako svaki puta biti i jednostavno se pomirite s time.

 

 

LAV

U stanju ste da promijenite svoj ljubavni život iz korijena, ali i samim time da budete sretniji nego ikada. Dovoljno je da samo to poželite, ali i da imate toliko hrabrosti.

 

 

DJEVICA

Do kraja ove sedmice imat ćete priliku saznati što jedan Bik osjeća prema vama, a to će vas posve iznenaditi. Iako ste mislili da na vas gleda samo kao na prijatelje, to ipak nije tako. On ima prema vama jače emocije, a to zapravo i nije nešto što vi želite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2