DNEVNI HOROSKOP za 19. Jul: Ovaj dan OVOM znaku donosi POZIV koji će mu promijeniti život!-

DNEVNI HOROSKOP za 19. Jul: Ovaj dan OVOM znaku donosi POZIV koji će mu promijeniti život!-

18 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

LJUBAV:

Možda bi se ipak trebali otvoriti i vašem partneru reći sve ono što vam na duši leži. Čekate na određene stvari i puštate da se odvijaju same od sebe, ali ništa se ne riješava u korist vaših želja.

POSAO:

Ukoliko se nastavite opterećivati poslom u ovoj mjeri, morat ćete prihvatiti rizik novog radnog mjesta i zaposlenja.

ZDRAVLJE:

Stabilno bez promjena.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

LJUBAV:

Razmišljat ćete o nekim lošim navikama vaše voljene osobe i povesti razgovor o tome. Imajte na umu da i vi imate neke loše navike i mane. Baš kao i svi.

POSAO:

Stalo vam se da se ističete i privlačite pažnju, no ta pažnja koju dobijete nije iskrena. Nemojte pretjerivati. Ne morate biti neprimjetni, ali ne morate uvijek biti ni u centru pažnje.

ZDRAVLJE:

Više odmora.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

LJUBAV:

Nemojte pretjerivati po pitanju ničega kada je ljubavni odnos u pitanju. Vaše inzistiranje o pojedinim stvarima, mogle bi izazvati burnu reakciju vaše voljene osobe.

POSAO:

Imate vrlo dobre poslovne zamisli i ideje kako bi se mogli unaprijediti, samo vaše ideje nema tko “čuti”. Neka bolja radna mjesta, zapast će nekog drugog.

ZDRAVLJE:

Stabilno bez smetnji.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

LJUBAV:

Pokušavat ćete shvatiti ideje koje će vaš partner imati, ali koliko se god trudili, nećete uspjeti. Bit ćete iznenađeni. Vaša voljena osoba će pokazati ljutnju, jer će očekivati vašu podršku.

POSAO:

Neće biti dan za posao. Manjak koncentracije i motivacije. Sve ono što eventualno možete izbjeći da ne odradite, jednostavno se neprimjetno izmaknite i prepustite taj dio posla nekom drugom.

ZDRAVLJE:

Više tekućine unositi.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV:

Ono što će vam danas biti najvažnije kad je ljubav u pitanju, je to da imate  pored sebe nekoga tko vas razumije, podržava i tko vas voli. Bit će vam potrebno dosta pažnje i zagrljaja partnera. Osjećat ćete se veoma usamljeno kao rijetko kada.

POSAO:

Bit će vam potreban oprez sa radnim suradnicima ili bolje reći kontrola nad samim sobom. Pazite što i pred kime pričate. Ne govorite ono što bi eventualno moglo ugroziti vaš posao i radno mjesto.

ZDRAVLJE:

Prevladavat će tmurno raspoloženje.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

LJUBAV:

Trudit ćete se privući pozornost partnera, jer će vam biti potrebna bliskost i nježnost. Vaš partner neće to prepoznati i reagirati na način koji bi vi htjeli, jer će također biti lošijeg raspoloženja.

POSAO:

Ne obazirite se na komentare i upadice radnih kolega. Nekima će biti dosadno, pa će to “slobodno” vrijeme iskoristiti za provokacije.

ZDRAVLJE:

Solidno bez promjena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

LJUBAV:

Vaša voljena osoba prijeći će sve granice i to će vas prilično razljutiti. U narednom periodu moglo bi zavladati veće nerazumijevanje po pitanju ljubavnog odnosa. Potreban vam je mirni razgovor.

POSAO:

Nema potrebe više da pokušavate održati dobar odnos sa jednim radnim kolegom. Vi ste trudite, ali druga strana ne. Jednostavno ne ležite toj osobi i ne osjeća se dobro u vašoj blizini, koliko god to skrivali lažnim osmjesima.

ZDRAVLJE:

Moguća glavobolja.

Stranice: 1 2