DNEVNI HOROSKOP za 18. Jul: Jednog znaka čeka SAVRŠEN DAN – desit će mu se LJUBAV, POSLOVNA PRILIKA i NOVAC!-

DNEVNI HOROSKOP za 18. Jul: Jednog znaka čeka SAVRŠEN DAN – desit će mu se LJUBAV, POSLOVNA PRILIKA i NOVAC!-

17 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ljubav:

Vi neprestane sumnjate u vašu voljenu osobu. Vaša sumnja često je popraćena verbalnim napadom i svađama, kao i izljevima ljubomore. Neće vam biti lak dan na ljubavnom planu.

Posao:

Težak dan i na poslu. Nervoza će konstantno biti prisutna i vidno loše raspoloženje. Nećete to moći sakriti ni pred drugima.

Zdravlje:

Pojačan stres i loše opće stanje organizma.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ljubav:

Vaša voljena osoba mogla bi vas iznenaditi lijepim gestama i pokloniti više pažnje nego inače. To će svakako vrlo pozitivno djelovati na vas, jer odnosi nisu bili na zavidnoj razini.

Posao:

Na poslovnom planu vam se konstantno drugi miješaju u vaš posao i sputavaju vas da obavljate svoj posao onako kako znate i umijete i u konačnici, kako i treba.

Zdravlje:

Umor i iscrpljenost.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ljubav:

Teške riječi će pasti između vas i vaše voljene osobe. Jedno drugo ćete prilično naljutiti i povrijediti. Nastat će problem koji nećete znati kako da riješite.

Posao:

Na poslovnom planu stvari će se odvijati stabilno. Sve će vam se posložiti onakako kako ćete planirati. Radno vrijeme će vam se činiti kao da sporije prolazi. S nestrpljenjem ćete čekati  kraj.

Zdravlje:

Zbog nastale svađe sa partnerom, bit ćete izloženi velikom stresu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ljubav:

Dan će biti povoljan za komunikaciju u mirnom tonu bez tenzija i povisivanja glasova. Riješite ćete neke probleme koje vec neko vrijeme odgađate.

Posao:

Pazite što pričate određenim osobama. Pomalo naivno vjerujete svima, a onda se razočarate. Sačuvajte većinu opipljivih tema i informacija za sebe.

Zdravlje:

Mogući bolovi mišica i kostiju. Ne radite nagle pokrete.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ljubav:

Lijep i skladan dan sa voljenom osobom i obitelji. Zajedničko druženje obilježit će današnji dan.

Posao:

Mogle bi vam se otvoriti nove poslovne ponude i prilike. Dobro razmislite možete li vjerovati ponudi i riskirati posao koji sada imate.

Zdravlje:

Stabilno bez nekih promjena i komplikacija.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Ljubav:

Iz dana u dan se sve više udaljujete sa vašom voljenom osobom. Vaš život više ne liči na zajednički život. Komunicirate samo ono što morate. Posvetite se jedno drugom.

Posao:

Čeka vas težak i bezvoljan dan. Svaka radnja koju ćete trebati obaviti predstavljat će vam napor. Kraj radnog vremena je jedino što će vam biti na pameti.

Zdravlje:

Poklonite si odmor i odmorite svoje tijelo jer je iscrpljeno.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ljubav:

Vaša voljena osoba će napraviti nešto što će vas iznenaditi, naravno ugodno. Izmamit će vam osmjeh na lice. Čeka vas lijep i skladan ljubavni dan.

Posao:

Nećete imati motivacije za bilo što. Svaka minuta radnog vremena prolazit će vam presporo i nećete moći dočekati kraj radnog vremena.

Zdravlje:

Moguća je glavobolja. Umor i bezvoljnost ćete osjećati tijekom cijelog dana.

Stranice: 1 2