LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jul: Netko će imati JAKO VELIKIH PROBLEMA i POSLJEDICA, jer ne pristaje na KOMPROMIS!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jul: Netko će imati JAKO VELIKIH PROBLEMA i POSLJEDICA, jer ne pristaje na KOMPROMIS!-

15 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ste naučili iz svojih dosadašnjih iskustava da je bolje ne imati nikakvu vezu nego imati lošu vezu. To je vaš životni moto i ne želite ga mijenjati. Vi čekate svog princa na bijelom konju i ništa manje od toga. Sretno vam bilo.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Previše ste nepovjerljivi prema vašem partneru. Sumnjate da vam nešto krije, ali ne znate radi li se o nečem nevažnom ili je ipak u pitanju nešto bitno za vašu vezu. Morat ćete izravno pitati, nemojte predugo čekati. Neka partner vidi da nešto nije u redu i da ste zabrinuti zbog toga. Olakšat ćete mu razgovor sa vama kako god taj razgovor završio.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Shvatili ste da više ne možete toliko truda, pažnje i ljubavi usmjeravati prema određenoj osobi. Svega vam je već dosta i jednostavno ste digli ruke od te osobe. Smatrate da nije vrijedna vaše pažnje i ljubavi. Sve što želite je samo prekinuti sve odnose sa tom osobom. To je vaša odluka koju niste donijeli na brzinu i imate potpuno pravo donijete takvu odluku.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Pozabavite se ljudima koje volite i kojima ste okruženi. Pokažite im da vam je stalo do njih i da ih puno volite. Nikada ne možete previše iskazati svoju ljubav. Zato se ne ustručavajte nego iskreno recite koliko ih volite.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Niste očekivali da će jedna vama bliska osoba s kojom ste do sada bili u prijateljskim odnosima pokazati da želi više od prijateljstva. To vam jako godi, ali ste i vrlo iznenađeni time. To zaista niste očekivali i niste sigurni što vam je dalje činiti. Morat ćete poslušati svoje srce, jer samo ono zna.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ne sudite osobu prema prvom dojmu kojeg steknete. Mogli bi se i iznenaditi kada pomnije upoznate tu osobu i negativan stav koji ste iskazivali mogao bi odjednom postati pozitivan. Dajte priliku da se pokaže u pravom svjetlu, pa tada donesite odluku.

Stranice: 1 2