LJUBAV vikendom: OVOM znaku će srce biti SLOMLJENO, a ljubav UGAŠENA za SVA VREMENA!-/

LJUBAV vikendom: OVOM znaku će srce biti SLOMLJENO, a ljubav UGAŠENA za SVA VREMENA!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaša patnja zbog ljubavi nastavit će se i u narednom periodu jer niste učinili sve što ste mogli da osvojite srce osobe koja vam se sviđa. Morat ćete se pomiriti sa činjenicom da ste si sami krivi za ovu situaciju ali nije sve tako crno i nikad nije kasno da učinite pravu stvar, naravno ako to i želite.

 

 

ŠKORPIJA

Realnost je da osobu sa kojom ste u vezi volite svim srcem, ali ne dobivate od nje onoliko koliko smatrate da trebate dobiti. Ništa nije izgubljeno i sve može biti onako kako ste zamislili ali dajte si truda i pokažite voljenoj osobi što očekujete od nje.

 

 

STRIJELAC

Vrlo je velika vjerojatnost da ćete se ubrzo posvađati sa partnerom, a razlog svađe bit će zaista nevjerojatno beznačajan. Možda će na to imati utjecaj povišene nervoze kod vas i partnera pa pripazite da vaše reakcije ne budu pretjerane.

 

 

JARAC

Ovo nije prvi puta da vam je slomljeno srce. To sigurno nije razlog da odustajete od ljubavi, jer ćete jednom sigurno pronaći svoju srodnu dušu. Prestanite sa samosažaljevanjem i dajte si priliku da konačno upoznate osobu koja će biti dostojna vas.

 

 

VODOLIJA

Vaš ljubavni život stagnira jer vama nije stalo do ljubavi, koliko god se uvjeravali u suprotno. Pokušajte si dati priliku i učinite nešto na planu vaših emocija. Ovakvo stanje ako potraje duže vrijeme neće ništa dobro donijeti za vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubomorni ispadi pred vašim partnerom vam nisu strani, a dolazi vrijeme kada će takve stvari postati učestale. Zapitajte se da li je vaš partner zaista zaslužio slušati vaše izljeve ljubomore i da li za to postoji stvarni razlog ili je sve samo vaša slutnja.

Stranice: 1 2