LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaši problemi na ljubavnom planu mogli bi postati stvar prošlosti. Očekujte promjenu mišljenja osobe koju osvajate i nadajte se pozitivnom odgovoru. Dugo vremena traje premišljanje te osobe ali sada bi moglo doći do pozitivnog rješenja za vas. To će vam donijeti sretne trenutke i prekrasan period vašeg života. Život u paru podrazumijeva i uvažavanje partnerovih želja. Ne možete misliti isključivo na sebe i svoje potrebe, jer kada ste u vezi tada ste samo polovica para, a par mora funkcionirati kao jedna osoba.

 

 

ŠKORPIJA

Vi ćete imati puno razloga za sreću po pitanju ljubavi do kraja mjeseca. Vaša nastojanja da osvojite srce osobe do koje vam je stalo konačno će doživjeti uspjeh. Zaista ste dali sve od sebe da uspijete i osvojite tu osobu. Taj vaš trud će konačno biti nagrađen jer ćete uspjeti započeti dugu i sretnu vezu. Oboje ćete biti vrlo zadovoljni i imat ćete razloga za sreću. Osobe u vezi imaju period razumijevanja u ljubavi gdje će prevladavati idilični trenuci na radost oboje.

 

STRIJELAC

Period do kraja mjeseca donijet će vam išćekivanje na odgovor osobe u koju ste zaljubljeni ali niste još uspjeli započeti ljubavnu vezu. Dani će vam biti dugi u išćekivanju reakcije te osobe ali to se neće dogoditi još neko vrijeme. Ta osoba se još uvijek premišlja i nije sasvim sigurna da li želi vezu sa vama. Budite strpljivi i nemojte previše navaljivati nego čekajte pa što bude bit će. Sretni parovi imat će miran period bez većih trzavica i bez problema. Taj period će dugo potrajati jer to zvijezde predviđaju.

 

 

JARAC

Vaša romantična duša konačno će dobiti priliku da osvoji jednu osobu. Pažljivi ste i znate što ta osoba voli i želi pa joj nudite upravo to. Radite sve u cilju da osvojite tu osobu ali se zapitajte što zaista želite. Da li vam je dovoljna nagrada to što ćete nekoga osvojiti ili zaista želite imati ozbiljnu vezu sa tom osobom. Nije lijepo povrijediti tuđe osjećaje da bi vi bili jedan trenutak sretni. Zaljubljeni parovi mogli bi potražiti malo više uzbuđenja i zabave. Pokušajte iskoristiti barem jedan vikend do kraja mjeseca za odlazak na neko romantično mjesto gdje ćete moći samo vas dvoje uživati i opustiti se.

 

 

VODOLIJA

Miran period do kraja mjeseca vaša je realnost. Nećete se baš previše ni truditi pronaći osobu sa kojom bi započeli vezu. Dobro vam je i ovako, samo to neće dugo potrajati. Kad-tad shvatit ćete da je ipak ljepše u dvoje. Pitanje je samo da li će tada postojati osoba za vas kada to shvatite ili će stvari poteći u krivom smjeru. Pokušajte pronači srodnu dušu dok je još vrijeme da poslije ne bi bilo kasno. Veza se mora održavati na bezbroj načina. To što ste zajedno ne znači da će tako i ostati pa se potrudite unijeti neke promjene jer dosada je najveći neprijatelj svake veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Puno toga će vam polaziti za rukom do kraja mjeseca. Vi ste osoba koja je zanimljiva u društvu i vrlo ste zanimljivi drugim osobama. Nanizat ćete nekoliko ljubavnih uspjeha ali nećete ostvariti neku dugoročnu vezu. Možda je to zato što to i ne želite, bar još neko vrijeme. Uglavnom, imat ćete razloga za zadovoljstvo postignutim na ljubavnom planu. Osobe koje već funkcioniraju zajedno morat će pripaziti da sitne svađe i razmirice ne prerastu u nešto mnogo gore. Zato pazite što i kako govorite partneru zbog mira u kući.

Stranice: 1 2