CIGANSKE KARTE PRORIČU do 31. Jula: OVI znakovi imat će NAJVIŠE razloga za SREĆU, ali napokon i NAJVIŠE NOVCA!-

CIGANSKE KARTE PRORIČU do 31. Jula: OVI znakovi imat će NAJVIŠE razloga za SREĆU, ali napokon i NAJVIŠE NOVCA!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U vama će se probuditi nekakav inat i tvrdoglavost. Osim toga, dobit ćete i hrabrost koju inače nemate u toj mjeri. Taj spoj ćete iskoristiti da se izborite da stvari koje već dugo želite, ali niste se usudili poduzimati veće korake po pitanju toga. To sve će vas napuniti sa samopuzdanjem koje će trajati. Ovaj period će vam biti naklonjen i pamtit ćete ga dugo.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Tako malo vremena je preostalo, a toliko zbivanja vas čeka. Onih dobrih i onih ne tako dobrih. Ono što će vas najviše pogoditi je izdaja jedne vama bliske osobe do koje vam je puno stalo. Razočarat ćete se u osobu sa kojom ste veoma bliski. To će vas pogoditi jer ste imali potpuno povjerenje u tu osobu. Na ljubavnom planu zatišje pred buru. Kraj mjeseca bi mogao donijeti konfliktne situacije, jer će vaš partner početi sumnjati u vašu iskrenost.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Karte imaju naglasak na zdravlje, pa je možda najvažnije istaknuti da će vam se do kraja mjeseca zdravstveno stanje poboljšati i da neće biti drugih zdravstvenih problema. Osim toga, s poslovne strane doći će do promjena koje će ići vama u korist. S ljubavne strane nestat će nemir koji se uvukao u vas, jer će vam partner jasno pokazati da niste imali razloga za sumnje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Obzirom da ovaj period ne pogoduje ovom zodijaku, zadnji tjedan u mjesecu će biti potrebno da povedete više računa o svemu što ćete raditi. Svemu pristupajte sa puno više opreza nego inače. Zadesit će vas i neke negativnosti na poslovnom planu, dok sa ljubavnim odnosima neće biti većih turbulencija.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vaše depresivne serije će u drugom dijelu mjeseca blago nestajati i povratit će vam se raspoloženje kakvo ste imali. S poslovne strane zabilježit ćete jedan uspjeh koji će vaši nadređeni nagraditi. Osim toga čeka vas i jedno kraće putovanje. S ljubavne strane zavladat će monotono stanje bez obostranog interesa, no do kraja mjeseca sve će se vratiti u normalu.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03.

Druga polovina mjeseca bit će obilježena prilikama koje će vam se otvarati. Otvorit će vam se prilika za promjenom radnog mjesta. Po tom pitanju budite oprezni i dobro izvažite da li bi to bila ispravna odluka. Kad ide onda ide… otvorit će vam se čak i prilika poslovna u inozemstvu. Ono što neće biti nabijeno pozitivom je ljubavni život. U vezu će vam se uvući obostrana razdražljivost i nervoza pa su mogući češći konflikti. Do kraja mjeseca veza će se stabilizirati.

Stranice: 1 2