Bik sreće osobu iz prošlosti, Rak mora slušat svoje srce, Lav donosi važnu odluku, a OVAJ znak će se pomiriti sa PARTNEROM!-/

Bik sreće osobu iz prošlosti, Rak mora slušat svoje srce, Lav donosi važnu odluku, a OVAJ znak će se pomiriti sa PARTNEROM!-/

12 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaša veza stoji na jako klimavim nogama i vi ste toga svjesni. Ciganske karte otkrivaju da ćete do kraja sedmice donijeti vrlo važnu odluku koja će bitno utjecati na vaš život. Krajnje je vrijeme da to i učinite. Odugovlačenje bi vas moglo skupo stajati.

 

 

ŠKORPIJA

Predstoji vam vrlo konfliktna situacija sa partnerom do kraja sedmice pa dobro pazite kako ćete reagirati. Probleme morate riješiti, ali ih pokušajte rješavati što mirnije da stvari ne bi postale nepopravljive. Vrlo lako veze pucaju u takvim situacijama, a vi to sigurno ne želite.

 

 

STRIJELAC

Svi vaši napori da se izborite za bolje radno mjesto još uvijek ne daju rezultat. Tako će biti i do kraja sedmice, bez promjene. To će utjecati i na vašu vezu jer previše nervoze nikad ne donosi lijepe stvari. Morat ćete pokušati odvojiti poslovni život od ljubavnog ako ne želite nove sukobe sa partnerom.

 

 

JARAC

Ciganske karte vam donose dobre vijesti do kraja sedmice. Pomirit ćete se sa partnerom i konačno uspostaviti normalan odnos, nakon dugog perioda nesuglasica. To će vam dati puno pozitivne energije koju ćete dobro iskoristiti na poslu i uspjeti ostvariti određene pomake koji će vam donijeti dobre stvari u budućnosti.

 

 

VODOLIJA

Ako budete dozvoljavali vašim prijateljima da se upliću u vašu ljubavnu vezu, mogli biste ostati i bez prijatelja i bez partnera. Vaša ljubavna veza je stvar vas i partnera i nikoga više. Kada to shvatite i stvari postavite tako, tek tada ćete moći uživati u vašoj ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Uložite još malo više truda jer ciganske karte poručuju da sve šanse nisu izgubljene. Do kraja sedmice mogli biste uspjeti u svom naumu i očarati osobu koja vam je toliko prirasla srcu. Hrabro naprijed i nemojte odustajati, pokažite sebi da ste sposobni učiniti sve za ljubav.

Stranice: 1 2