U drugoj polovinu Jula OVI znaci će biti PRAVI MILJENICI SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

11 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Previše posla i obaveza za dan koji traje 24 sata.

Ono što je dobro u svemu tome je da će vam se trud i rad isplatiti. Vaš rad  će biti dodatno nagrađen financijskim sredstvima, a možda čak i promaknućem. Slijedi vam uspjeh koji će i vas ostaviti u čudu, jer se tome niste nadali.

Mnogim slobodnim pripadnicima ovog znaka desit će se ljubav, dok će oni u vezi imati više razloga zbog koji će se osjećati sretno i ispunjeno u ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Od vas se traži oprez u zadnjim danima ovog mjeseca. Neke situacije neće biti onakve kako će vama izgledati. Bit će potrebno dosta opreza da ne povučete krive poteze koje bi vam mogle prouzročiti probleme. Ukoliko donesete krive odluke i krive poteze, to bi se moglo odraziti i na vašu budućnost. Sve što nije nužno da se obavi ovih dana, jednostavno ostavite za kasnije. Najbolje ulaskom u idući mjesec.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi vrlo lako u zadnjim danima ovog mjeseca upoznati ljubav svog života. Zvijezde su u ovom periodu naklonjene mnogim zodijacima koji su slobodni na planu ljubavi i mnogi neće biti više samci do kraja ovog mjeseca. Oni u vezi mogli bi naići na preipirke koje će uzrokovati treća osoba koja će se upetljati u vaš odnos. Vrlo je bitno povjerenje u ovim danima i suzdržavanje od burnih reakcija i drastičnih poteza.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš zodijak je u znaku ljubavi i ono što vi možete očekivati do kraja mjeseca je ljubav. Mnogi slobodni zodijaci ovog znaka će pronaći svoju srodnu dušu i zaploviti ljubavnim vezama. Oni u vezi imat će stabilan period bez turbulencija. Harmoničan i idiličan period je pred vama, iako će se neke stvari promijeniti ulaskom u idući mjesec. Poslovni život neće biti u znaku pozitive i mogao bi donijeti neočekivane situacije.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Zadnji dani mjeseca bit će obilježeni u znaku ljubavi. Vaš ljubavni život će procvijetati i krenuti u jednom sasvim drugom pravcu. Ako ste u zadnje vrijeme posumnjali u budućnost vaše veze, narednih dana te sumnje će nestati. Ali, narušit će se neki drugi odnosi. Neke osobe koje smatrate svojim prijateljima, napravit će određene stvari zbog kojih će se vaš odnos narušiti. Nećete to moći prihvatiti i oprostiti. Barem ne za sada…

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Do kraja mjeseca imat ćete razloge, kako za sreću, tako i za zabrinutost. Poslovna situacija vam neće pogodovati i sa tim dijelom nećete biti zadovoljni i nećete moći biti zadovoljni. Problemi koji će se pojaviti, u vašem slučaju neće biti riješivi. To će vam donijeti nemir i probleme. Ali ono što bi definitivno moglo obilježiti ovaj period je novčani dobitak koji ćete dobiti. Samim time poslovne, kao i neke druge brige će nestati.

Stranice: 1 2