DNEVNI HOROSKOP za 10. Jul: Velika tajna SLOMIT ĆE SRCE jednog zodijaka i NEĆE  MOĆI OPROSTITI!-

DNEVNI HOROSKOP za 10. Jul: Velika tajna SLOMIT ĆE SRCE jednog zodijaka i NEĆE  MOĆI OPROSTITI!-

9 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan nije obećavajuć s koje god strane da se pogleda. Mogli bi se desiti poslovni problemi koji će vam zadati brojne brige i probleme. Ispred vas je težak i stresan dan. No u svemu tome je bitno da ostanete smireni i da ne donosite nikakve ishitrene odluke.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Neki događaji u toku dana će vas potpuno iznenaditi i stvoriti vam brige. Najgore u tome svemu je što ćete sami biti pokretač toga, ali posve slučajno i nenamjerno. Naime, vaš sitni propust ili bolje reći greška koju ćete napraviti, samo će vam poremetiti vaš mir. No u kasnim satima, vaša voljena osoba će otjerati sve brige i probleme.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan neće donijeti nove neočekivane situacije, već će vas pratiti standarni problemi. Krajnje je vrijeme da pokušate otkloniti svaki uzrok nesporazuma i nesuglasica. Dok to ne riješite, nećete moći normalno funkcionirati niti se prepustiti nekom boljem raspoloženju.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Kada ne bi imali poslovne probleme, onda bi se moglo reći da ćete imati savršen dan. No taj sklad narušit će neki sitni poslovni problemi koje ćete ipak uspjeti riješiti. Osim toga, nešto već neko vrijeme očekujete od voljene osobe, a upravo će vas u danu ispred vas, vaša voljena osoba iznenaditi i ispuniti svoje obećanje. To će se posebno odraziti na vaše dobro raspoloženje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vi ste upoznati sa činjenicom da vaš bivši partner još uvijek nije rasčistio sa osjećajima prema vama. Zbog toga nemojte se uopće iznenaditi ako vas danas nekim putem pokuša kontaktirati. Taj dio ćete morati riješiti, jer vaš bivši partner neće odustati sve dok vas ne ubjedi da pokušate još jednom.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Dan ispred vas donijet će vam neke sretne i zadovoljne trenutke. Pod zaštitom ste zvijezda, a vaša sretna zvijezda bit će uz vas. Negativnosti i neočekivane situacije danas zaboravite. Raspoloženje će vam također biti na zavidnom nivou. Posebno će vas razveseliti u sitnim satima gesta vaše voljene osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

U danu ispred vas imat ćete dovoljno slobodnog vremena. To vrijeme posvetite sebi i svojim razmišljanjima. Situacija nije sjajna i na vama je da povučete određene poteze i donesete neke odluke. Krenite u realizaciju umjesto što odgađate.

Stranice: 1 2