U NAREDNOM PERIODU: Blizanci će imati PROBLEMA, a OVIM znacima će konačno krenuti u životu!-/

U NAREDNOM PERIODU: Blizanci će imati PROBLEMA, a OVIM znacima će konačno krenuti u životu!-/

6 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ako ste u vezi, ovo će biti period kao stvoren za ljubav. Voljena osoba će vam jednim postupkom dokazati kolika je njena ljubav prema vama. Nema potrebe reći da ćete se osjećati fenomenalno i voljeno. To je upravo ono što vam treba. Ako ste slobodni, očekujte poziv osobe koja vam je neprestano u mislima.

 

 

ŠKORPIJA

Naredni period će vam donijeti zategnute odnose da voljenom osobom. Ponekad velika ljubav nije dovoljna ako se dopusti da ponos pobijedi. Iako se ne osjećate dobro kada niste u dobrim odnosim, ponos vas spriječava da riješite nastale probleme i samim time umirite sebe. Razmislite.

 

 

STRIJELAC

Velike su šanse da se tokom narednog perioda jako puno toga promijeni, posebno na ljubavnom planu. Doći će do promjena onda kada to budete najmanje očekivali.Smiješi vam se ljubavna sreća, ali neće doći doslovno sama od sebe. Za sve je potrebna borba, pa tako i za ljubav. Imat ćete priliku, a vi ju prepoznajte i još bitnije od toga, iskoristite.

 

 

JARAC

Tokom narednog perioda vaš ljubavni život upast će u krizu. Koliko god da ćete se truditi i svojim postupcima voljenoj osobi pokazivati i dokazivati ljubav, neće biti dovoljno. Po malo sebično, ali imajte na umu da se zbog nekih stvari osjeća manje voljeno. Naoružajte se strpljenjem i pružajte ljubav i dalje.

 

 

VODOLIJA

Imat ćete osjećaj da vam je dosta svega i svih. Pratit će vas nezadovoljstvo i nervoza. Zanemarit ćete i voljenu osobu u tom periodu, iako će vas voljena osoba pokušavati oraspoložiti. Svima dođe takav period kada nam svi i sve smeta, ali imate pored sebe nekoga kome značite jako puno. Zbog toga ipak dajte poneki razlog za sreću voljenoj osobi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pred vama je jedan odličan period u kojemu će vam mnogo toga pogodovati. Iskoristite nadolazeće dane i prepoznajte prilike koje će vam se nuditi. Idealno vrijeme za riješavanje problema, jer će vam sve polaziti za rukom. Idealno je vrijeme i za ljubav, bez obzira da li ste u vezi ili niste. Ljubav je pod zaštitom zvijezda. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete uspjeti nečije srce osvojiti.

Stranice: 1 2